INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Van Basten vrea să revoluționeze fotbalul! Regula pe care nu și-o mai dorește fostul atacant olandez

Van Basten
Van Basten

Articol de - Publicat joi, 25 martie 2021 15:02 / Actualizat joi, 25 martie 2021 18:39

Marco van Basten (56 de ani), fostul mare atacant olandez, visează să revoluționeze fotbalul și ia drept exemplu hocheiul pe iarbă pentru a elimina ofsaidul!

Van Basten explică și de ce ar fi mai bine fără poziția afară din joc, în condițiile atâtor controverse iscate de folosirea VAR. "Fotbalul este un joc fantastic, dar cred că ar arăta mai spectaculos, mai interesant și mai excitant fără ofsaid", a dezvăluit cel ce s-a ocupat chiar de această speță între 2016 și 2018 ca director tehnic al FIFA.

Van Basten propune și eliminarea momentelor moarte din meciuri prin accidentări, trageri de timp sau întârzieri pentru repuneri de la margine. "Lumea își dorește acțiune, trebuie să facem ceva!". a zis fostul triplu câștigător al "Balonuui de Aur" (1988, 1989, 1992) în interviul pentru Sky Sports

VIDEO Antrenament ușor pentru tricolorii mici, după remiza cu Olanda U21, scor 1-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un fost internațional brazilian, internat cu Covid-19 la un spital din Sao Paulo!

Alarmă la nemți! Caz de Covid-19 în echipă și trei absenți la București

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
markksson
markksson  •  26 Martie 2021, 23:30

Are dreptate MVB! Mult prea multe decizii incorecte, unele la limita, pe criterii subiective (conteaza sau nu mana, sau doar corpul etc.). Unii vorbesc de pomanagii - 1) nu cred ca o sa-i lase antrenorii lor s-o frece in jumatatea adversa; si 2) daca raman aproape de poarta adversa, cineva din echipa cealalta o sa ramana la marcaj, ca doar nu-s ***. Iar celor care vorbesc de mai multe goluri: care e problema? PS. Piedica mare sunt britanicii aia super-conservativi, lor li se pare ca sunt cei mai destepti, si fiind inventia lor ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ursul_supraponderal
ursul_supraponderal  •  26 Martie 2021, 09:50

Daca tot ne-am apucat de o treaba sa scoatem si hentul, eventual si faultul, ca lumea "vrea actiune". Pai daca lumea vrea actiune, sa-si rupa baietii picioarele, sa aduca cluburile si cativa baieti din MMA in liniile defensive, ca sa fie frumos. "Sa fie eliminat autul". Da, sa se joace si pe marginea terenului, eventual sa faca niste culoare prin tribune sa alerge jucatorii si pe acolo. Sa se poata centra si din exteriorul stadionului. Sa se joace cu 2 sau 3 mingi, ca sa fie multe goluri... Van Basten e un geniu!

gabri80el
gabri80el  •  26 Martie 2021, 04:04
Postat de viata_de_caine pe 25 Martie 2021, 21:51

Cred ca pe Van Basten il macina ca majoritatea golurilor sale sunt inscrise din offside, dar unde am ajunge fara offside ??? Pai asa cel putin la fiecare faza fixa, o sa stea unu tot timpu cu portaru in cealalta jumatate adversa.

cate goluri de-al lui vanbasten ai vazut la viata ta sa comentezi asemenea ineptie?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează