INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Vestea așteptată de fanii Barcelonei! Ansu Fati, foarte aproape să semneze un nou contract

Ansu Fati
Foto: Imago
Ansu Fati Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 10:52 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 11:21

Ansu Fati (18 ani) se află foarte aproape să-și dea acordul pentru o nouă înțelegere cu Barcelona.

Atacantul spaniol, cu origini în Guinea-Bissau, este considerat de formația catalană un om important pentru viitorul echipei, iar oficialii clubului sunt hotărâți să-i ofere un nou contract, potrivit publicației Mundo Deportivo

Fati mai are contract cu Barca până în vara lui 2022 cu opțiune de prelungire din partea clubului pe încă doi ani. Cu toate acestea, clubul nu pare decis să activeze opțiunea pe care cele două părți au semnat-o la ultima reînnoire, ci mai degrabă să-i propună jucătorului un nou contract, adaptat la noul statut pe care acesta îl are la echipă.

Ansu Fati: „Vreau să reușesc aici”

Deși există deja discuții deschise, Barcelona așteaptă acum ca Ansu să-și revină complet după accidentare pentru a putea să pună la punct toate detaliile noului contract. În ziua prezentării oficiale a tricourilor din sezonul 2021-22 de pe Camp Nou, directorul clubului, Mateu Alemany, l-a întrebat pe Ansu despre pretențiile și planurile sale de viitor. 

Răspunsul tânărului jucător a fost fără echivoc: „Vreau să rămân pentru a încerca să reușesc aici”.

Ansu Fati, marele pariu al Barcelonei 

Barcelona îl consideră pe Ansu Fati mare său pariu pentru următorul deceniu. Fără Leo Messi sau Antoine Griezmann, tânărul atacantul este jucătorul în care catalanii își pun toate speranțele. Din acest motiv, Barca vrea să-l trateze pe jucător în conformitate cu ceea ce se așteaptă de la el. 

Tânărul jucător este momentan accidentat și a trecut deja prin mai multe operații, însă clubul de pe Camp Nou consideră că Fati va reveni la forma de dinaintea accidentării. 

Catalanii au decis ca Ansu Fati (18 ani) să fie noul „decar” de pe Camp Nou. Spaniolul crescut în celebra academie „La Masia” le va călca astfel pe urme lui Ronaldinho și Messi, ultimii doi posesori ai acestui număr.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Cosmin Contra, debut perfect în Arabia » Și-a zdrobit adversara și a urcat pe primul loc

Manchester United - Newcastle 4-1 » Cristiano Ronaldo, „dublă” la revenire!

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează