INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Video Cosmin Contra, debut perfect în Arabia » Și-a zdrobit adversara și a urcat pe primul loc

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 09:30 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 10:08

Cosmin Contra (45 de ani) a debutat cun nu se poate mai bine pe banca celor de la Al Ittihad. Formația sa a câștigat cu 6-1 pe teren propriu, în fața celor de la Abha.

Coronado a deschis scorul pentru formația pregătită de român după doar 21 de minute, Romarinho dublând avantajul în minutul 40. 

Apoi, oaspeții au încercat să revină și au redus din diferență prin Bguir (40), lucru care i-a enervat pe jucătorii lui Contra. Al Shamrani a mai marcat o dată înainte de pauză pentru 3-1. 

În repriza a doua pe teren a existat o singură echipă. Romarinho a reușit dubla în minutul 80, aducându-i liniștea tehnicianului român. Al Muwallad și Camara au marcat și ei și Al Ittihad s-a impus la scor de tenis la primul meci cu Contra pe bancă.

După această victorie categorică, Al-Ittihad este pe primul loc în campionatul Arabiei Saudite, cu trei victorii și o înfrângere.

Video. Rezumatul meciului Al Ittihad - Abha 6-1

Cosmin Contra, pe urmele lui Anghel Iordănescu, Pițurcă și Boloni

Cosmin Contra a preluat-o Al Ittihad de pe locul patru în prima ligă a Arabiei Saudite, cu șase puncte obținute în primele trei runde, după victorii cu Al-Raed și Al-Faysaly și o înfrângere cu Al Feiha, chiar în runda inaugurală.

Al Ittihad a dominat fotbalul din Arabia Saudită în primul deceniu al acestui secol. Are în palmares 8 titluri de campioană. A cucerit de două ori și Liga Campionilor Asiei, în 2004 și 2005. 

Contra nu este primul român de pe banca lui Al Ittihad. Anghel Iordănescu a deschis calea cu mandatul din sezonul 2005/2006. Victor Pițurcă a avut două mandate, iar Ladislau Boloni a rezistat doar 4 luni, între iulie 2015 și octombrie 2015.

Cosmin Contra nu mai vrea în Liga 1

Mandatul de la Dinamo, în care a fost păcălit de Pablo Cortacero și colaboratorii săi, l-a făcut pe Cosmin Contra să excludă o revenire în Liga 1. 

„M-a afectat foarte tare ce s-a întâmplat la Dinamo și cum am căzut în capcana unor infractori. Am crezut orbește în niște oameni care n-ar trebui să existe, care au mințit și au păcălit multe familii. Am suferit enorm. 

Au fost 3 luni în care am fost cheaun, mi-am revenit destul de greu. Am avut noroc cu familia, cu copiii, care sunt alături de tine. E exclus să revin în România. Am spus-o când am ieșit pe poartă la Săftica”, spunea Cosmin Contra.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Început catastrofal de sezon pentru Juventus » Înfrângere cu Napoli și un singur punct obținut în 3 etape

Acțiune și în afara terenului la Manchester United - Newcastle » Mesaj de susținere pentru femeia care l-a acuzat pe CR7 de viol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează