INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Început catastrofal de sezon pentru Juventus » Înfrângere cu Napoli și un singur punct obținut în 3 etape

Juventus a fost învinsă de Napoli, scor 1-2 // foto: Guliver/gettyimages
Juventus a fost învinsă de Napoli, scor 1-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 21:55 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 22:20

Juventus are un început catastrofal de sezon. Echipa lui Massimiliano Allegri a pierdut cu Napoli în etapa 3, scor 1-2.

Cu un lot decimat de absențe, Juventus a mers la Napoli cu gândul la prima victorie din acest sezon. Aceasta se lasă în continuare așteptată, „Bătrâna Doamnă” fiind învinsă și pe stadionul „Diego Armando Maradona” din Napoli. Juventus a deschis scorul în minutul 10 prin Alvaro Morata, iar avantajul minim s-a menținut până în partea a doua. 

Juventus, început catastrofal de sezon. Înfrângere cu Napoli 

Elevii lui Luciano Spaletti au întors scorul în partea a doua, autorii golurilor fiind Politano (minutul 57) și Koulibaly (85). Allegri i-a introdus pe parcurs pe Ramsey și Kean încercând să forțeze victoria, dar mutările nu au dat roade.

După 3 etape, Juventus are un singur punct - obținut în prima etapă, 2-2 cu Udinese - și ocupă locul 16. Napoli, în schimb, este prima în Serie A, cu 3 victorii în tot atâtea meciuri!

„Așa stau lucrurile în acest moment. Nu am ce să le reproșez jucătorilor care au făcut ceea ce aveau de făcut, în acest moment greșelile noastre ne afectează. Trebuie să ne revenim din punct de vedere tehnic. Am pierdut prea multe mingi. Trebuie să continuăm să muncim, a fost un test de caracter pentru jucătorii mei. 

Acum trebuie să încercăm să începem sezonul de Champions League în cel mai bun mod cu putință”, a spus Allegri, antrenorul lui Juventus, după meci, conform Gazzetta dello Sport.

Echipele de start la Napoli - Juventus

Napoli: Ospina - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui - Ruiz, Zambo Anguissa - Politano, Elmas, Insigne - Osimhen

Juventus: Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Pellegrini - McKennie, Locatelli, Rabiot - Bernardeschi, Morata, Kulusevski

Juventus nu s-a putut baza pe jucătorii săi sud-americani, lăsați în afara lotului după ce au călătorit mult pentru meciurile echipelor naționale. Printre cei lăsați pe bară se numără Alex Sandro, Arthur, Cuadrado și Dybala. O altă absență importantă a fost Federico Chiesa, accidentat.

Și gazdele au avut absenți de seamă, precum Demme, Ghoulam, Lobotka și mai ales Mertens și Meret, toți fiind accidentați.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Spectacol total în derby-ul Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund: 7 goluri și „dublă” Haaland

Acțiune și în afara terenului la Manchester United - Newcastle » Mesaj de susținere pentru femeia care l-a acuzat pe CR7 de viol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  11 Septembrie 2021, 23:14

In sfarsit s-a facut dreptate, sper sa nu mai castige Rubentus multi ani titlul.

1000833093403035
Bolon Yokte  •  11 Septembrie 2021, 22:26

Plecarea lui Ronaldo a provocat mare dezechilbru echipei lui Agnelli cel mai bogat italian. Ronaldo a și marcat din primul meci 2 goluri la debut la noua echipa in Anglia..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează