INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ansu Fati s-a enervat, după ce a fost schimbat de Xavi: „Chiar am fost cel mai slab?!”

Ansu Fati, fotbalistul Barcelonei, a plecat nervos spre vestiare, după ce a fost schimbat în minutul 56 al partidei cu Valencia. În drumul său, spaniolul a dat cu un maiou de pământ.
FOTO: Captură DAZN Spania
Ansu Fati, fotbalistul Barcelonei, a plecat nervos spre vestiare, după ce a fost schimbat în minutul 56 al partidei cu Valencia. În drumul său, spaniolul a dat cu un maiou de pământ. FOTO: Captură DAZN Spania

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 14:04 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 17:28

Ansu Fati (20 de ani), extrema celor de la FC Barcelona, s-a enervat după ce a fost schimbat în minutul 57 al partidei câștigate de catalani pe terenul Valenciei, 1-0, în etapa cu numărul 12 din La Liga. Locul său a fost luat de brazilianul Raphinha, fotbalist adus în această vară de la Leeds United. 

La schimbare, tânărul jucător a fost surprins de camerele TV cum a aruncat nervos un maiou. Internaționalul spaniol s-a așezat pe bancă lângă fundașul central Eric Garcia (21 de ani) și l-a întrebat: „Chiar am fost cel mai slab de pe teren?”. 

Ansu Fati s-a enervat, după ce a fost schimbat de Xavi: „Chiar am fost cel mai slab?!”
Ansu Fati către Eric Garcia: „Chiar am fost cel mai slab jucător de pe teren?” FOTO: Captură DAZN Spania

Stoperul adus de la Manchester City nu a știut cum să răspundă. 

Ansu Fati s-a enervat, după ce a fost schimbat de Xavi: „Chiar am fost cel mai slab?!”
Eric Garcia nu a știut cum să îi răspundă. FOTO: Captură DAZN Spania

Ansu Fati a fost titular în meciul cu Viktoria Plzen, din Liga Campionilor

Ansu Fati a fost integralist în următoarea partidă a trupei lui Xavi, victoria obținută de FC Barcelona pe terenul cehilor de la Viktoria Plzen, scor 4-2, în runda cu numărul 6 a fazei grupelor UEFA Champions League. Spaniolul a evoluat pe poziția de atacant central, în ceea ce a fost ultima partidă jucată de catalani în acest sezon de UEFA Champions League. FC Barcelona își va continua aventura europeană în cea de-a doua competiție intercluburi din Europa, UEFA Europa League, pentru al doilea an la rând. 

Ansu Fati, din 2012 la Barcelona

Ansu Fati a ajuns în 2012 la Barcelona, de la juniorii celor de la Sevilla. A jucat la toate grupele de juniori ale catalanilor, iar în august 2019 a debutat în tricoul echipei mari, într-o partidă câștigată de catalani pe teren propriu, scor 5-2, împotriva lui Betis Sevilla. 

76 de meciuria adunat Ansu Fati în tricoul Barcelonei. A marcat 22 de goluri și a dat 9 pase de gol

un trofeua cucerit Ansu Fati în tricoul grupării de pe Camp Nou: Cupa Spaniei, în sezonul 2020-2021

Ansu Fati are și 4 selecții la naționala Spaniei

Ansu Fati a strâns 4 selecții în tricoul primei reprezentative a Spaniei, reușind să marcheze un gol. A debutat în tricoul ibericilor în septembrie 2020, într-o remiză cu Germania, 1-1, în Liga Națiunilor. 

Citește și alte articole:

Presa din Spania e împărțită, după prestaţia lui Radu Petrescu în Viktoria Plzen - Barcelona: „Arbitraj corect” vs „Slab”

Începe procesul, iar Gigi Becali e sigur că FCSB se va numi din nou Steaua: „Disperații de la Armată speră să se împace cu mine” » Reacția lui Talpan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Noiembrie 2022, 17:34

Ai cam uitat fotbalul, coane Ansu. Nu mai ajuți cu nimic echipa, așa că ține-ți pliscul și dă-i drumul la pregătire serioasă!

enigmaticul
enigmaticul  •  02 Noiembrie 2022, 15:14

Nu chiar cel mai slab, dar pe aproape!! Nu înțeleg de ce s-a ”ofuscat”!! Când ratezi singur cu portarul, când pierzi atâtea mingi, când ai o pregătire fizică atât de slabă(la doar 20 ani), este evident de ce la schimbat Xavi. Mult mai bine juca sezonul trecut, înainte de a se accidenta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează