INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Soția lui Anthony Martial surprinde: „Mi-aș dori să joace pentru Real Madrid”

Anthony și Melanie Martial FOTO Imago +16   FOTO
Anthony și Melanie Martial FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 11:29 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 12:07

În perioada de mercato din vara lui 2021 am putea avea parte de noi transferuri pe sume exorbitante, iar soția lui Anthony Martial, Melanie, a declarat că și-ar dori ca fotbalistul să evolueze în tricoul lui Real Madrid.

Florentino Perez a obținut un nou mandat de președinte pe Santiago Bernabeu și a aAnunțat o vară plină de transferuri galactice. Kylian Mbappe ar putea îmbrăca tricoul „blanco” din următorul sezon, dar un alt internațional francez a fost propus de soția sa pentru o mutare în capitala Spaniei.

Melanie Martial: „Mi-aș dori să joace pentru Real Madrid”

Este vorba despre Anthony Martial, atacantul lui Manchester United. Melanie Martial a declarat pentru publicația Get French Football News că și-ar dori ca soțul ei să evolueze pentru Real Madrid: „Mi-ar plăcea ca el să joace pentru Real Madrid, iar dacă m-as gândi într-un mod egoist la mine aș spune că da. Ar trebui să se transfere la un club unde se simte confortabil. Dacă vrea să joace în a 6-a ligă la Ulis (n.r. club din Franța, fondat în 1977), o să fiu fanul lor numărul 1”.

Anthony Martial a ajuns în 2015 pe Old Trafford, când a fost cumpărat de la AS Monaco de către Manchester United. Era cotat la 8 milioane de euro pe Transfermarkt în acea perioadă, iar acum valorează 50 de milioane de euro. Atacantul francez a câștigat 4 trofee cu „diavolii roșii”: Europa League, FA Cup, Cupa Ligii și Supercupa Angliei.

FOTO Instagram @melaniemartialdc
FOTO Instagram @melaniemartialdc
FOTO Instagram @melaniemartialdc
FOTO Instagram @melaniemartialdc
FOTO Instagram @melaniemartialdc
+12 FOTO

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Anthony Martial în tricoul lui AS Monaco

Răsfoiește și alte galerii foto:

Giani Kiriță, despre interlopi, jocuri de noroc și aventuri sexuale: „Andreea Tonciu a zis că am fost cel mai slab la pat. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!”

Cristina Ich, dată pe spate de Victor Pițurcă: „M-a șocat! Arată incredibil”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează