GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO+VIDEO Cristina Ich, dată pe spate de Victor Pițurcă: „M-a șocat! Arată incredibil”

Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, a vorbit despre relația pe care o are cu fostul selecționer al echipei naționale. +45   FOTO
Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, a vorbit despre relația pe care o are cu fostul selecționer al echipei naționale.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 21:03 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 21:26

Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, a vorbit despre relația pe care o are cu fostul selecționer al echipei naționale.

„Domnul Pițurcă și soția dumnealui sunt niște oameni drăguți. Sunt foarte respectuoasă cu ei. Normal că îi zic «domnul Pițurcă», cum să-i zic? Doar nu ne tragem de șireturi. Nu îmi permit.

Porecla lui este «Satana»? Nu pot să cred! Nu are nicio legătură, că el un om destul de blând. E foarte pașnic și foarte calm, adică are o calmitate care te poate scoate din sărite, atât de calm e.

Arată incredibil! Mănâncă bio, numai de la fermă, niciodată nu se duce să își ia carne din comerț. Aleargă 5 km în fiecare zi, adică se întreține. Are un stil de viață foarte sănătos și atunci normal că arată și bine. Eu, când l-am văzut, am avut un șoc, pentru că nu îmi venea să cred că o persoană la 60 și ceva de ani poate să arate așa”, a povestit Cristina Ich în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

  • Declarațiile Cristinei despre Victor Pițurcă pot fi urmărite la minutul 52:10.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un copil, Noah, în vârstă de un an și jumătate.

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+41 FOTO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează