INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Un fost vârf de la Real Madrid, atac la Ronaldo: „Ar trebui să se roage dimineața și să zică «Mulțumesc, Benzema, că ai jucat cu mine»”

Cristiano Ronaldo/ foto: Imago
Cristiano Ronaldo/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 21:29 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 23:24

Antonio Cassano (39 de ani), fostul atacant italian, a avut niște cuvinte dure la adresa lui Cristiano Ronaldo. Fostul jucător de la Real Madrid consideră că succesul portughezului la clubul spaniol se datorează în mare parte lui Karim Benzema.

Afirmațiile italianului vin pe baza cifrelor celor doi atacanți. Din 2018, de când Ronaldo a plecat de la Real Madrid, Benzema a marcat 124 de goluri pentru „albi”, în timp ce portughezul a înscris de 119 ori pentru Juventus și Manchester United. În această stagiune, atacantul francez are 37 de goluri marcate pentru madrileni, în timp ce Cristiano a scuturat plasele adverse de 18 ori.

Antonio Cassano, atac dur la adresa lui Cristiano Ronaldo

„În fotbal, nu ține totul doar de goluri și trofee. Zidane a marcat puține goluri în carieră, dar e unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Juan Riquelme este în aceeași situație. Golurile și trofeele ajută, dar nu sunt lucrurile fundamentale.

Cristiano Ronaldo trebuie să se roage dimineața și să zică: «Mulțumesc, Benzema, că ai jucat cu mine». Ronaldo marchează și va face asta mereu, dar este un jucător diferit față de Karim. Benzema este un atacant central care marchează, dar de asemenea este un Zidane, un nouar, un decar și un «9» și jumătate”, a declarat Antonio Cassano, citat de arenanapoli.it.

316 goluria marcat Benzema pentru Real Madrid, fiind al treilea marcator din istoria clubului. Ronaldo este primul, cu 450 de reușite în tricoul „albilor”

Rio Ferdinand, încântat de Karim Benzema 

„Ar trebui ca deja să-i scrie numele pe următorul Balon de Aur și să-i dea trofeul. Și-a dus echipa la cel mai înalt nivel. Real Madrid zboară, iar el e talismanul echipei.

Când Cristiano Ronaldo era la Real Madrid, Benzema a fost umil și a acceptat să fie în plan secund. Știa ce înseamnă Cristiano pentru echipă. Dar acum a ieșit din umbră”, a spus Rio Ferdinand, citat de Marca.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

O legendă a fotbalului, deranjată de tactica lui Simeone: „Mai bine te uiți pe Netflix decât la Atletico”

Starul de la Real Madrid care-și confruntă fanii: „Ați fluierat istoria clubului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
113492877815998
Vasile Bazil  •  12 Aprilie 2022, 10:26

Oare de ce este "bagat in seama" mereu acest fost viitor fotbalist,niciodata fotbalist ? Se pare ca si la bun simt sta la fel de bine ca si la "seriozitatea si profesionalismul"cu care si-a t ratat cariera !

ripensistu
ripensistu  •  12 Aprilie 2022, 08:41

Asa si este, *** este mult prea rasfatat, nimeni nu ar trebui sa il respecte si ar trebui sa termine toata lumea cu laudele astea fara nici o logica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  11 Aprilie 2022, 23:14

Nu este prima dată când acel fotbalist ratat face astfel de declaratii împotriva lui Cristiano Ronaldo! Invidia sau prostia?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează