INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Starul de la Real Madrid care-și confruntă fanii: „Ați fluierat istoria clubului!”

Gareth Bale (32 ani) a intrat pe teren în minutul 74 al meciului Real Madrid - Getafe 2-0 și a fost fluierat copios pe „Bernabeu”. Casemiro (32), mijlocașul defensiv al madrilenilor, îl apără pe galez și îi contrează pe fani.
Gareth Bale (32 ani) a intrat pe teren în minutul 74 al meciului Real Madrid - Getafe 2-0 și a fost fluierat copios pe „Bernabeu”. Casemiro (32), mijlocașul defensiv al madrilenilor, îl apără pe galez și îi contrează pe fani.

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 18:30 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 18:56

Gareth Bale (32 de ani) a intrat pe teren în minutul 74 al meciului Real Madrid - Getafe 2-0 și a fost fluierat copios pe „Bernabeu”. Casemiro (32), mijlocașul defensiv al madrilenilor, îl apără pe galez și îi contrează pe fani.

„Când fluierați un jucător, ne fluierați pe toți. În fotbal, fiecare are o părere, dar nu sunt de acord când un fotbalist e huiduit, fluierat. Suntem cu toții în aceeași tabără. Nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat cu Bale, e un jucător istoric pentru Real. Când fluieri un astfel de jucător, fluieri istoria clubului! Cred că suporterii trebuie să ne susțină!”, a declarat Casemiro, om esențial la mijlocul Realului, într-o conferință de presă.

Se face: „Lewandowski a anunțat noua echipă” » Vestea momentului
MERCATO
Se face: „Lewandowski a anunțat noua echipă” » Vestea momentului

Bale a fost apărat și de Marcelo, din 2007 la Real Madrid: „E dificil, li s-a întâmplat mai multor jucători. Toți suntem importanți. Suntem la finalul sezonului, miza este mare, trebuie să ne ajutăm unii pe alții, atât colegii, cât și fanii. Suntem alături de Bale. E trist, dar tot trebuie să ieșim pe teren, să jucăm, să transpirăm în acest tricou”.

Gareth Bale, huiduit de fanii lui Real Madrid

Starul de la Real Madrid care-și confruntă fanii: „Ați fluierat istoria clubului!”

Prima apariție pe „Bernabeu” după doi ani nu a fost deloc plăcută pentru Bale, care a fost huiduit copios încă de la primii pași pe teren.

În momentul în care l-a înlocuit pe Karim Benzema, suporterii au început să-l apostrofeze pe galez. Gestul nu l-a surprins pe Bale, care a zâmbit ironic în momentul în care a auzit reacția fanilor.

Fanii au continuat conflictul cu Bale până la finalul meciului, extrema fiind fluierată la fiecare atingere.

Fluierăturile la adresa lui Bale sunt de înțeles, dar el se descurcă bine acum. E un profesionist, e foarte serios, are motivație să ne ajute. Nu mă supără că l-au fluierat. Avem nevoie totuși de unitate între fani și jucători, e un aspect foarte important 
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid 

Suntem într-un moment critic al sezonului. Toți jucătorii pot fi extrem de importanți și trebuie să fim uniți. Vin mari provocări. Calificarea în Ligă nu e jucată și avem nevoie de publicul nostru de mari seri europene alături, care să încurajeze jucătorii. Cei care intră pe teren cu sigla lui Real Madrid pe tricou vor face tot posibilul să le aducă bucurie
Emilio Butragueno, director de relaţii internaţionale la Real Madrid

Bale pleacă de la Real Madrid

Gareth Bale a fost un jucător-cheie al Realului în primii ani petrecuți pe „Santiago Bernabeu”, unde a câștigat de 4 ori Liga Campionilor, plus două titluri, Cupa Regelui, Supercupa Spaniei, Supercupa Europei de trei ori și Campionatul Mondial al Cluburilor, tot de trei ori. La două dintre cele patru finale UCL a contribuit din plin, marcând 3 goluri!

Ulterior, suporterii i-au reproșat că nu a învățat limba spaniolă și că este interesat mai mult de națională. Ruptura definitivă s-a produs în 2019, pe 19 noiembrie. După ce naționala Țării Galilor a învins Ungaria acasă, 2-0, calificându-se pentru Euro, toți jucătorii britanici s-au strâns în jurul lui Gareth Bale afișând un steag național pe care scria „Wales. Golf. Madrid. În ordinea asta”.

Recent, impresaul lui Bale a anunțat că jucătorul nu va mai continua la Real din vară, când îi expiră contractul.

106 goluria marcat Bale în 258 de meciuri pentru Real Madrid

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Real Madrid vrea să-l transfere pe starul de la Villarreal » E considerat înlocuitorul perfect al lui Eden Hazard

VIDEO + FOTO Cristiano Ronaldo, rănit și plin de nervi după 0-1 cu Everton: i-a spart telefonul unui suporter » De Gea: „O rușine, inacceptabil!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  12 Aprilie 2022, 08:42

Sa il pacaleasca, oricum asta e o echipa oribila, merita pacalita.

mafa
mafa  •  11 Aprilie 2022, 22:22

Cat a pacalit clubul si fotbal-ul nu spune !!...cati bani îi da Realul pe an.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează