INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Gareth Bale, huiduit copios de fanii lui Real Madrid » Galezul a bifat prima apariție pe „Bernabeu” după 2 ani

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 10:49 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 11:26

Real Madrid a câștigat sâmbătă seară, scor 2-0, meciul de acasă cu Getafe. Gareth Bale (32 ani) a intrat în minutul 74 al meciului și a avut parte de o atitudine ostilă din partea fanilor madrileni.

Prima apariție pe „Bernabeu” după doi ani nu a fost deloc plăcută pentru Bale, care a fost huiduit copios încă de la primii pași pe teren.

FCSB joacă pe „Arcul de Triumf” » S-a stabilit data primului meci
FCSB
FCSB joacă pe „Arcul de Triumf” » S-a stabilit data primului meci

Gareth Bale, huiduit de fanii lui Real Madrid

În momentul în care l-a schimbat pe Karim Benzema, fanii au început să-l apostrofeze pe galez. Gestul nu l-a surprins pe Bale, care a zâmbit ironic în momentul în care a auzit reacția madrilenilor.

Fani au continuat războiul pe toată durata meciului, galezul fiind fluierat la fiecare atingere.

Gareth Bale a fost un jucător-cheie al madrilenilor în perioada petrecută pe „Santiago Bernabeu”, unde a câștigat de 4 ori Liga Campionilor, plus două titluri, Cupa Regelui, Supercupa Spaniei, Supercupa Europei de trei ori și Campionatul Mondial al Cluburilor de trei ori. La două dintre cele patru finale UCL a contribuit din plin, marcând 3 goluri decisive!

106 goluria marcat Bale în 258 de meciuri pentru Real Madrid

De ce e huiduit Bale de fanii lui Real Madrid

Relația cu fanii s-a stricat din cauza accidentărilor dese ale lui Bale, care l-au ținut perioade lungi în afara terenului. Suporterii i-au reproșat faptul că nu a învățat limba spaniolă și că este interesat mai mult de națională, unde s-a și accidentat la un meci cu Andorra, unde a insistat să joace, deși echipa sa era deja calificată la Euro 2016.

Bale i-a enervat rău pe fani în momentul în care s-a pozat alături de un banner al fanilor galezi cu mesajul: „Țara Galilor, golf, Madrid. În ordinea asta”. O ironie la adresa celor care îl criticau că e mai interesat de golf și de națională decât de Real Madrid.

Carlo Ancelotti: „Înțeleg fluierăturile la adresa lui Gareth Bale”

După meci, Carlo Ancelotti, antrenorul madrilenilor, a fost întrebat despre situația delicată a lui Bale, iar italianul a declarat că îi poate înțelege pe fani.

„Suporterii sunt foarte importanți. Au fost și impotriva lui PSG, și astăzi, vor fi și marți, la returul cu Chelsea. Înțeleg fluierăturile la adresa lui Bale. 

El este un profesionist și trebuie să meargă mai departe. Nu este rănit, am văzut că era foarte bine la vestiare. Se antrenează bine, vrea să joace și să ajute echipa. În această perioadă avem nevoie de toată lumea, iar unitatea dintre suporteri și jucători este un aspect foarte important", a declarat Carlo Ancelotti, conform publicației AS.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Real Madrid vrea să-l transfere pe starul de la Villarreal » E considerat înlocuitorul perfect al lui Eden Hazard

VIDEO + FOTO Cristiano Ronaldo, rănit și plin de nervi după 0-1 cu Everton: i-a spart telefonul unui suporter » De Gea: „O rușine, inacceptabil!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  10 Aprilie 2022, 20:58

Trebuia sa ramina la Tottenham, il urmaream cu atita placere prin 2012 2013 cum facea legea in Haringey.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Aprilie 2022, 12:20

Respect Bale...nu te lasa calcat in picioare...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează