INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO + FOTO Cristiano Ronaldo, rănit și plin de nervi după 0-1 cu Everton: i-a spart telefonul unui suporter » De Gea: „O rușine, inacceptabil!”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a părăsit terenul plin răni de după eșecul suferit de Manchester United, scor 0-1, în deplasarea cu Everton. +13   FOTO
Cristiano Ronaldo (37 de ani) a părăsit terenul plin răni de după eșecul suferit de Manchester United, scor 0-1, în deplasarea cu Everton.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 18:02 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 18:36

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a părăsit terenul plin de răni după eșecul suferit de Manchester United, scor 0-1, în deplasarea cu Everton. 

Cristiano Ronaldo a avut o prestație modestă contra lui Everton, în nota echipei. Starul portughez s-a zbătut de unul singur în ofensivă, și-a certat colegii, iar în minutul 87 a văzut un cartonaș galben, din cauza unor proteste vehemente.

Ce au făcut stranierii » Dennis Man, titular la Parma, în deplasarea de la Brescia
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii » Dennis Man, titular la Parma, în deplasarea de la Brescia

Cristiano Ronaldo, lovit serios în Everton - Manchester United

Cristiano Ronaldo a rezistat pe teren până în ultimul minut al disputei de pe „Goodison Park”, iar contactele dure cu adversarii au lăsat semne. 

În momentul în care și-a îndepărtat apărătoarea, fotografii au surprins două tăieturi urâte, din care sângele continua să curgă, pe piciorul stâng. Portughezul a avut nevoie de ajutorul colegilor Juan Mata și Paul Pogba pentru a părăsi terenul.

+9 FOTO

Extrem de nervos, Ronaldo ar fi dat cu mâna peste telefonul unui suporter local, în drumul spre vestiare, când el și coechipierii au fost înjurați copios. Clubul Manchester United a anunțat că va investiga incidentul:

Ei erau obosiți, agitați, puteai simți asta pe teren, dar chiar și așa am pierdut. Au jucat miercuri, dar au fost mai motivați ca noi. E inacceptabil! E o rușine, sincer vă spun! Trebuia să câștigăm. Nu am înscris și nici ocazii n-am avut. Va fi greu să terminăm în top 4.
- David De Gea, portar Manchester United

VIDEO Rezumatul meciului Everton - Manchester United, scor 1-0

Manchester United pierde teren în Premier League

Manchester United a câștigat un singur meci din ultimele 5 disputate în Premier League și a rămas în urma rivalelor directe pentru top 4. „Diavolii roșii” sunt în acest moment pe 7, la 3 lungimi în spatele lui Arsenal și Tottenham. Cele două cluburi londoneze și au și câte un meci restant. 

Everton respiră în lupta pentru evitarea retrogradării. Este prima deasupra liniei, cu 28 de puncte, 4 peste Burnley.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Guardiola, categoric înaintea finalei pentru titlu cu Liverpool: „În Anglia sunt doar două echipe”

Starul care ar fi refuzat-o pe Rapid, concediat și dat în judecată după ce a sărit să bată antrenorul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
brazisio
brazisio  •  10 Aprilie 2022, 08:25
Postat de tatastrumf pe 10 Aprilie 2022, 02:42

Nici un cuvant despre cele 2 cartonase rosii pe care trebuiau sa le ia ciomagarii de la Everton, din care unul asupra unor faulturi urate asupra lui Ronaldo ... Dar... am auzit ca Messi a dat gol ? Aaa, scuze, Messi tot zero goluri are ;))))

Ce facura tata? ti-au jignit *** ...ce legatura are messi cu faptul ca ronaldo a fost 0 ....in afara de meciul cu tottenham nu a mai facut un meci bun de 4 luni. Si de unde *** asta ca numai daca dai gol esti bun? maradona, zidane si alti nu au fost niciodata marcatori

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tatastrumf
tatastrumf  •  10 Aprilie 2022, 02:42

Nici un cuvant despre cele 2 cartonase rosii pe care trebuiau sa le ia ciomagarii de la Everton, din care unul asupra unor faulturi urate asupra lui Ronaldo ... Dar... am auzit ca Messi a dat gol ? Aaa, scuze, Messi tot zero goluri are ;))))

rocky5
rocky5  •  09 Aprilie 2022, 22:30

Cine-l suportă pe acest arogant?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează