INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Ce au făcut stranierii » Dennis Man, titular la Parma, în deplasarea de la Brescia

Ce fac stranierii » Dennis Man e titular la Parma, în deplasarea de la Brescia
Ce fac stranierii » Dennis Man e titular la Parma, în deplasarea de la Brescia

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 21:40 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 00:28

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din acest week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

Dennis Man, titular în Serie B

Dennis Man a fost titular la Parma în deplasarea de la Brescia, 1-0 pentru gazde. După această înfrângere, Parma e pe locul 12 cu 45 de puncte.

Dennis Man se va despărţi de Parma. Informații de ultim moment: „Va fi vândut sau împrumutat!”
GSP LIVE
Dennis Man se va despărţi de Parma. Informații de ultim moment: „Va fi vândut sau împrumutat!”

Cicâldău, titular în derby-ul Fenerbahce - Galatasaray

Alexandru Cicâldău (24 de ani) a fost titular în derby-ul dintre Fenerbache și Galatasaray, scor 2-0. Mijlocașul român a fost înlocuit în minutul 74, fiind primul jucător scos de Domenec Torrent. Olimpiu Moruțan (22 de ani) a fost introdus pe teren în minutul 84, în locul lui Ryan Babel.

Fenerbahce ocupă locul 2 în Turcia, cu 59 de puncte, 13 sub Trabzonspor, în vreme ce Galatasaray, vicecampioană în sezonul trecut, este abia a 14-a acum, cu 41 de puncte.

Radu Drăgușin, pe teren în AS Roma - Salernitana

Radu Drăgușin (20 de ani) a început ca rezervă meciul dintre AS Roma și Salernitana, din etapa 22 a campionatului italian, dar a fost introdus pe teren în minutul 60, la 1-0 pentru echipa sa. AS Roma a întors rezultatul cu goluri venite în minutul 81 (Carles Perez) și 85 (Chris Smalling).

Denis Drăguș, integralist la Standard

Denis Drăguș (22 de ani) a fost integralist în meciul dintre St. Truiden și St. Liege, din etapa 34 a campionatului belgian, câștigat de gazde cu 3-0. Standard Liege ocupă locul 14 din 18 în Belgia, cu 36 de puncte adunate în 33 de etape.

George Pușcaș a înscris în Serie B

Mijlocașul central Marius Marin (23 de ani) și atacantul George Pușcaș (26) au fost titulari la Pisa în meciul de Serie B cu Perugia, final 1-1.

Pușcaș a deschis scorul în minutul 28, a ratat o ocazie mare în partea a doua, când nu a putut prelua cum trebuie o pasă a lui Marius Marin care l-ar fi lăsat singur cu portarul, și a fost înlocuit în minutul 68. Marin, în schimb, a fost integralist. 

Deian Sorescu, titular la Rakow

Deian Sorescu (24 de ani) a jucat 80 de minute pentru Rakow în meciul contra celor de la Slask, din etapa 28 a campionatului Poloniei, scor final 1-1. Românul a evoluat în banda dreaptă a liniei de mijloc, într-un sistem 3-4-3, și a fost înlocuit la scorul de 1-1. 

Celălalt român de la Rakow, stoperul Bogdan Racovițan (21), a absentat din cauza unei accidentări.

Rakow este a treia echipă în Polonia, cu 56 de puncte, la egalitate cu Lech și Pogon Szczecin, primele două formații.

Chiricheș și Sassuolo o înving pe Atalanta

Vlad Chiricheș (32 ani) a fost integralist în meciul dintre Sassuolo și Atalanta din etapa 32 a Serie A, scor 2-1. Valentin Mihăilă (22) a fost rezervă neutilizată la oaspeți.

Hamed Traore a înscris o „dublă” pentru gazde, în minutele 24 și 61, în vreme ce Luis Muriel a redus din handicap în minutul 90+3.

Sassuolo ocupă locul 9 în Serie A, cu 46 de puncte. Atalanta are 51 de puncte și este a 7-a în clasament.

Nedelcearu și Mogoș, integraliști în Serie B

Ionuț Nedelcearu (25 de ani, fundaș central) și Vasile Mogoș (29, fundaș dreapta) au fost integraliști pentru Crotone în meciul de Serie B cu Ternana, scor final 1-2.

Crotone ocupă penultima poziție în Serie B, 19, cu doar 21 de puncte adunate în 34 de etape.

Eric Bicfalvi, integralist în Ural - Samara

Ural, cu Eric Bicfalvi (34 de ani) integralist și căpitan, a pierdut pe teren propriu meciul cu Samara din etapa 24 a campionatului Rusiei, scor 0-1.

Ural ocupă locul 14 din 16 în Rusia, cu 21 de puncte adunate în 24 de meciuri. Eric Bicfalvi a înscris 5 goluri în acest sezon.

Răzvan Marin, assist pentru Cagliari împotriva lui Juventus

Răzvan Marin a fost titular la Cagliari în meciul de acasă împotriva lui Juventus, 2-1. Românul i-a pasat decisiv în interiorul careului lui Joao Pedro, iar portughezul a deschis scorul. Juve a întors însă și s-a impus cu 2-1.

Cagliari rămâne în zona periculoasă, locul 17 cu 25 de puncte. Juve e pe 4, cu 62 de puncte.

Maxim și Toșca, egal cu liderul

Alex Maxim și Alin Toșca au fost titulari la Gaziantep, în 0-0 cu Trabzonspor, acasă. Gaziantep este pe locul 14 în Superliga turcă. Trabzonspor e pe locul 1, la 14 puncte de Konyaspor. Podiumul e completat de Fenerbahce.

Alex Băluță a înscris pentru Akademia Puskas

Alex Băluță și Marius Corbu au fost titulari pentru Akademia Puskas în meciul din deplasare cu Gyirmot, scor 1-1. Corbu a fost schimbat în minutul 87, în timp ce Băluță a fost integralist și a reușit să aducă egalarea pentru echipa sa în minutul 82, cu capul. Mijlocașul român s-a și accidentat la gol, fiind lovit în cap de un adversar în momentul în care a trimis mingea în poartă. A primit îngrijiri și a terminat partida pe teren.

Ce au făcut stranierii » Dennis Man, titular la Parma, în deplasarea de la Brescia

Înfrângere pentru Claudiu Bumba și Andrei Peteleu

Kisvarda a fost învinsă de Mezokovesd, scor 1-2, în etapa a 27-a. Andrei Peteleu a fost titular pentru gazde, în timp ce Claudiu Bumba a intrat pe teren în minutul 66.

Șumudică, victorie categorică la debutul în grupele Ligii Campionilor Asiei » Olăroiu, eșec la limită în fața campioanei en-titre

Cosmin Olăroiu, 52 de ani, și Marius Șumudică, 51 de ani, au debutat în noul sezon din Liga Campionilor Asiei.

La al doilea meci pe banca lui Al Shabab, Șumudică a obținut o victorie importantă, 3-0 cu Mumbai City. Cosmin Olăroiu a început cu stângul aventura în ACL, unde Al Sharjah a pierdut în deplasare cu Al Hilal, campioana en-titre, scor 1-2.

Citește mai multe știri despre stranieri

Presa din Turcia susține că există o ofertă pentru Moruțan de 10 milioane de euro! Cât ar primi FCSB dacă transferul s-ar realiza!
STRANIERI
Presa din Turcia susține că există o ofertă pentru Moruțan de 10 milioane de euro! Cât ar primi FCSB dacă transferul s-ar realiza!
S-au „topit” mușchii lui Ianis Hagi » Cum arată picioarele lui, la două luni de la operație. Detaliul care atrage atenția
Rangers
S-au „topit” mușchii lui Ianis Hagi » Cum arată picioarele lui, la două luni de la operație. Detaliul care atrage atenția

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
luciann
luciann  •  11 Aprilie 2022, 10:19

test...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează