INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Presa din Turcia susține că există o ofertă pentru Moruțan de 10 milioane de euro! Cât ar primi FCSB dacă transferul s-ar realiza!

Olimpiu Moruțan (foto: Imago)
Olimpiu Moruțan (foto: Imago)

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 15:10 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 15:36

Olimpiu Moruțan, 22 de ani, ar avea o ofertă mare de la Al-Ain. În cazul în care l-ar vinde pe mijlocașul român cu 10 milioane de euro, Galatasaray ar trebui să-i plătească lui FCSB un procent de 20% din profitul afacerii: 1,18 milioane!

După niciun sezon la Istanbul, Galatasaray vrea să scape de Alex Cicâldău și de Olimpiu Moruțan, încercând să-i vândă în vară, dacă se poate să iasă și cu profit. 

  • Cicâldău, venit de la CSU Craiova, a costat clubul turc 6,5 milioane de euro. 
  • Moruțan a fost cumpărat de la FCSB cu 3,5 milioane, sumă la care s-au adăugat 600.000, pentru că a depășit numărul de meciuri bifate în acea clauză (15). 
Mircea Lucescu, în Corriere dello Sport: „Antrenez speranța ucrainenilor. Fotbalul nu trebuie să se oprească în vremuri de război”
INTERVIU
Mircea Lucescu, în Corriere dello Sport: „Antrenez speranța ucrainenilor. Fotbalul nu trebuie să se oprească în vremuri de război”

Alex Cicâldău, curtat în Vest. Olimpiu Moruțan, în Est

Dezamăgitori în această stagiune precum echipa „Cim-Bom-Bom”, cei doi „tricolori” ar avea totuși oferte, susține presa turcă. 

Cicâldău, din Vest, din Italia (Sampdoria, Fiorentina) și Spania (Betis Sevilla). 

Pentru Moruțan, ar fi apărut mai nou o propunere din Golful Persic. De la Al-Ain, clubul din Emirate unde a antrenat Cosmin Olăroiu și unde a jucat Mirel Rădoi.

FCSB ar câștiga 5,28 milioane la transferul lui Olimpiu Moruțan

Conform cotidianului turc Posta, Al-Ain ar plăti nu mai puțin de 10 milioane de euro pentru mijlocașul în vârstă de 22 de ani. De peste două ori mai mult decât suma transferului la Galata. 

Dacă s-ar realiza o asemenea tranzacție, FCSB ar activa o clauză potrivit căreia clubul roș-albastru trebuie să primească încă 20% din profitul făcut de Galatasaray la revânzare. 20% din 5,9 milioane. 1,18 milioane. În total, FCSB ar câștiga 5,28 milioane. 

Numai că, deocamdată, „leii” din Istanbul nu au plătit nici suma de transfer inițială. Iar FCSB are de dat și 9% celor de la Botoșani.

VIDEO Ce îi lipsește lui Moruțan să facă pasul la un club important? Leo Grozavu: „Are aceeași problemă ca Ianis Hagi”

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Superstarul lui Villarreal, încrezător înaintea duelului cu Bayern: „Sunt unul dintre cei mai buni din lume”

Gary Lineker, reacție spumoasă după City - Atletico: „Acum 10 ani puteai să-ți pariezi viața pe asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
bulldo8
bulldo8  •  07 Aprilie 2022, 09:24

Alta pocnitoare care se duce sa joace ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  06 Aprilie 2022, 20:32
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 06 Aprilie 2022, 19:41

Clar. Cicaldau are gol in plus doar fiindca are penaltyuri batute, altfel nu a fscut nici jumatate cat Morutan in dublu minute jucate

Alo,pai comparam pere cu visine?Va credeti in statici la fifa pe playstation?Ei nu joaca pe acelasi post,nu se poate compara travaliul ,organizarea jocului si aportul la goluri inscrise ale unui mijlocas box-to-box ca Cic versus sarcinile unui jucator cu aport excusiv ofensiv ca Morutan.

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  06 Aprilie 2022, 19:41
Postat de doctor_strange pe 06 Aprilie 2022, 18:16

Ce e amuzant la hater-așii de pe net, că doar pe Moruțan îl beștelesc deși practic cifrele lui sunt mai bune decât ale lui Cicăldău (nu am nimic cu Cicăldău). În dublul minutelor jucate Cicăldău are doar 1 gol în plus! 4 goluri+3 pase de gol, față de 3 goluri + 3 pase de gol. Plus suma de transfer care a fost dublu față de cea pentru care a fost cumpărat Moruțan.

Clar. Cicaldau are gol in plus doar fiindca are penaltyuri batute, altfel nu a fscut nici jumatate cat Morutan in dublu minute jucate

Vezi toate comentariile (44)
Comentează