INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

VIDEO S-au „topit” mușchii lui Ianis Hagi » Cum arată picioarele lui, la două luni de la operație. Detaliul care atrage atenția

Ianis Hagi (23 de ani) a jonglat pentru prima dată cu mingea, după operația suferită la ligamentele genunchiului în finalul lunii ianuarie. Imaginile arată că internaționalul român a pierdut multă masă musculară.
Ianis Hagi (23 de ani) a jonglat pentru prima dată cu mingea, după operația suferită la ligamentele genunchiului în finalul lunii ianuarie. Imaginile arată că internaționalul român a pierdut multă masă musculară.

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 14:05 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 14:23

Ianis Hagi (23 de ani) a jonglat pentru prima dată cu mingea, după operația suferită la ligamentele genunchiului în finalul lunii ianuarie. Imaginile internaționalul român arată că fotbalistul lui Glasgow Rangers a pierdut multă masă musculară la nivelul picioarelor. 

Transferul în Scoția, la Rangers, a adus pentru Ianis Hagi un progres vizibil în ceea ce privește partea fizică.

6 români în TOP 100 cei mai talentați tineri fotbaliști ai Europei » Clasare surprinzătoare pentru Tavi Popescu
ANALIZĂ
6 români în TOP 100 cei mai talentați tineri fotbaliști ai Europei » Clasare surprinzătoare pentru Tavi Popescu

Progresul lui Ianis a fost oprit de accidentarea teribilă suferită în luna ianuarie a acestui an, într-un meci câștigat de Rangers, scor 4-0, contra lui Striling, în Cupa Scoției.

Ianis Hagi, schimbat după operația la genunchi: masă musculară pierdută

 Hagi jr. era operat de urgență, după doar 48 de ore, la ligamentele genunchiului drept, iar medicii îi transmiteau că va rata tot sezonul și că recuperarea va dura cel puțin 6 luni.

La aproximativ două luni distanță de la intervenția chirurgicală, internaționalul român a pus pentru prima dată piciorul pe minge. Astăzi a postat un clip în care jonglează cu balonul. Pe imagini se poate oberva că pauza îndelungată l-a făcut să piardă masă musculară, așa cum e normal în cazul mușchilor care nu au mai primit același stimul mecanic pentru o perioadă lungă de timp. 

În descrierea clipului postat astăzi pe Twitter, Ianis glumește: „A trecut o vreme... PS: Încă pot lovi cu ambele picioare”.

Picioarele mijlocașului par mult mai subțiri decât în iarnă, când era prezent zi de zi la antrenamentele lui Rangers. 

S-au „topit” mușchii lui Ianis Hagi » Cum arată picioarele lui, la două luni de la operație. Detaliul care atrage atenția

Ce este memoria musculară: Ianis Hagi va reveni rapid la forma fizică de dinaintea operației

Situația în cazul mijlocașului lui Rangers nu este una disperată. Masa musculară în cazul unui sportiv este ușor de recuperat, datorită a ceea ce specialiștii numesc memorie musculară.

Ce înseamnă asta? Fosta formă de fitness și rezistență rămâne codificată în genele mușchilor. Această trăsătură permite o reconstrucție mult mai rapidă după o perioadă de pauză. Practic, masa musculară în cazul lui Ianis  va reveni rapid odată cu reluarea programului în sala de forță.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Mărturii cutremurătoare ale fotbalistului ucrainean din Serie A: „Mi-au împușcat prietenul, iar pe iubita lui au sechestrat-o 3 ore”

3 posibile verdicte în scandalul de la Freiburg - Bayern » Ce șanse de reușită are memoriul contestatarilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
misulica1
misulica1  •  06 Aprilie 2022, 09:35

Acum fie vorba intre noi, nici nu prea avea ce sa se topeasca....

bulldo8
bulldo8  •  06 Aprilie 2022, 09:17

un *** cu pedale

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrian2812
adrian2812  •  06 Aprilie 2022, 09:10
Postat de klauz pe 05 Aprilie 2022, 17:41

Pai tocmai aia e, ca nu e deloc talentat. Serios si muncitor e zero, nu intereseaza pe nimeni. Problema lui e ca nu are nici un pic de talent, calca pe minge, da pe langa minge, sare mingea din el ca din gard. Pe langa ca e lipsit complet de talent, mai suntem si agresati cu articole laudative apropae zilnice ba despre el, ba despre tac-su, alta mangafa...

La câte a făcut Hagi pentru sportul românesc(și face în continuare), merită să se vorbească zilnic despre el! Despre cine trebuie sa se vorbească!? Despre jucători care stau beți prin cluburi? Despre oamenii din fotbal care îngorapă echipe? Hai să fim puțin mai buni și să îi incurajăm mai mult! Cu siguranță toți ne dorim mai mult, dar din păcate trebuie sa invățăm(pentru moment) să trăim cu valoarea pe care o avem in momentul de față! Numai bine!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează