INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Antonio Cassano dezvăluie marele său regret: „Am făcut multe dezastre la Real Madrid. În pregătiri am pierdut 16 kilograme și după aceea am rămas în afara lotului”

Antonio Cassano
Antonio Cassano

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 19:31

Fostul fotbalist Antonio Cassano, 37 de ani, a declarat că regretă că nu a profitat mai mult de șansa avută când a semnat cu Real Madrid, la 23 de ani, în 2006. A fost împrumutat apoi la Sampdoria și transferat definitiv de italieni după un an.

„E cel mai mare regret al meu, că nu am profitat de oportunitatea de a evolua la 23 de ani pentru Real Madrid, cea mai mare echipă din istorie, cu cei mai mari jucători din lume, ca Zidane, Ronaldo și ceilalți. La Madrid mă luptam pentru titularizare cu Robinho și îi puteam înlocui pe Figo sau Owen. Asta însemna că eram printre cei mai buni, dar am făcut multe dezastre”, a povestit Cassano pentru Sky Sports. 

După ce a înscris la debut, în Copa del Rey, cu Betis, Cassano a acumulat 17 meciuri în primele 6 luni la Real Madrid, dar a pierdut mult din cauza unor altercații cu antrenorul, compatriotul său Fabio Capello. „În pregătiri am pierdut 16 kilograme și am marcat două goluri în primele 3 meciuri. Dar după aceea am rămas în afara lotului. Mi-am pierdut capul și când nu ai respect față de Capello, el te lasă pe dinafară. După aceea mi-a dat altă șansă, a făcut multe pentru mine și eu puține pentru el”, a mărturisit fostul fotbalist.

4în 29 de meciuri are Cassano la Real Madrid, cu care a câștigat un titlu de campion

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Cine a adevăratul Ronaldo? „Il Fenomeno” a vorbit în premieră despre subiect: „Probabil îl enervează pe Cristiano”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close