INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Antonio Conte ar putea părăsi pe Chelsea la sfârșitul sezonului » Mutarea șoc la care visează antrenorul italian

Antonio Conte, foto: reuters
Antonio Conte, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 10 octombrie 2017 19:50

Antonio Conte s-ar putea întoarce anul viitor acasă, unde ar redeveni selecționerul naționalei Italiei. Actualul tehnician al lui Chelsea a mai condus ”squadra azzurra” timp de doi ani, când a dus-o până în sferturile de finală de la Euro 2016, conform The Sun.

După acea experiență, managerul a semnat un contract până în 2019 cu formația de pe ”Stamford Bridge”, cucerind titlul în Premier League, la primul sezon din mandatul său.

Oficialii de la Roma ai Federației din Peninsulă fac lobby pentru readucerea lui Conte pe banca tehnică a Italiei, după parcursul nu foarte reușit al echipei în actualele preliminarii ale Campionatului Mondial din 2018.

Gian Piero Ventura resimte presiunea, după ce ”squadra azzurra” a terminat pe locul 2, la cinci puncte în spatele Spaniei, în grupa G și se pregătește de meciurile de baraj, care se vor desfășura între 9 și 14 noiembrie.

Actualul antrenor al naționalei Italiei are contract până în vara lui 2020, dar o evoluție slabă a naționalei la Campionatul Mondial din Rusia, i-ar putea aduce o demitere prematură.

Conte, în vârstă de 48 de ani, își dorește mult să se întoarcă în peninsulă: ”Am o nostalgie pentru Italia. Odată am avut parte de experiențe frumoase și aș reveni cu siguranță acasă. Nu știu când, dar ținta este asta”.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  10 Octombrie 2017, 21:33

nu au bani macaronarii sa-i plateasca clauza

Vezi toate comentariile (1)
Comentează