INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Antonio Conte, pe picior de plecare de la Chelsea » Presa din Germania anunță că englezii s-au înțeles deja cu Tuchel

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat miercuri, 23 august 2017 18:38

Chelsea a ajuns la un acord cu Thomas Tuchel, fostul antrenor al Borussiei Dortmund, pentru a-l înlocui pe Antonio Conte pe Stamford Bridge, conform informațiilor din presa germană.

Tuchel s-a despărțit neașteptat de surprinzător de Borussia Dortmund în luna mai și este așteptat să îl înlocuiască pe Conte la Chelsea.

Germanul de 43 de ani și-a creat un nume important în fotbalul european în cei doi ani petrecuți la Dortmund și a fost aproape să îl înlocuiască pe Arsene Wenger la Arsenal în sezonul trecut.

Antonio Conte a impresionat în primul an cu Chelsea, dar în ultimele săptămâni pe fondul unei campanii modeste de transferuri și a unor mici conflicte cu unii oameni din conducerea clubului nu ar mai vrea să continue la Londra.

Conform presei din Germania, Marina Granovskaia, directoarea celor de la Chelsea, este principala persoană care și-l dorește pe Thomas Tuchel pe Stamford Bridge.

Granovskaia este una dintre persoanele influente din cadrul clublui și a avut un rol decisiv în aducerea lui Diego Costa pe Stamford Brigde, jucător pe care de altfel Conte l-a scos din lot.

Tehnicianul italian nu a debutat prea bine nici în noul sezon din Anglia și a suferit o înfrângere rușinoasă pe teren propriu cu Burnely, dar a și pierdut Comunnity Shield în fața lui Arsenal.

sursa: metro.co.uk

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  23 August 2017, 18:51

Si cand te gandesti ca Pustai si Gazu' elimina pe Mainz-ul lui Tuchel .....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează