INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

OFICIAL Decizie surprinzătoare la Inter! Specialiștii, contraziși: cine va antrena echipa în sezonul următor

Antonio Conte (51 de ani) va fi antrenorul lui Inter și sezonul următor. Vicecampioana Italiei a făcut astăzi anunțul oficial.
Antonio Conte (51 de ani) va fi antrenorul lui Inter și sezonul următor. Vicecampioana Italiei a făcut astăzi anunțul oficial.

Articol de - Publicat marti, 25 august 2020 19:53 / Actualizat marti, 25 august 2020 20:10

Antonio Conte (51 de ani) va fi antrenorul lui Inter și în sezonul următor. Vicecampioana Italiei a făcut astăzi anunțul oficial. 

Răsturnare de situație la Inter. Nerazzurrii nu scapă de Antonio Conte, al cărui contract va expira în 2022! Deși presa italiană se aștepta ca antrenorul să fie concediat azi, după atacurile la conducere repetate la sfârșitul finalei Europa League, discuția de trei ore cu președintele Steven Zhang, la care a participat și avocatul clubului, i-a adus confirmarea. 

"Întâlnirea a fost constructivă, în sensul continuității și împărtășirii strategiei. Odată stabilite aceste linii, s-au pus bazele pentru a duce mai departe proiectul"
- Comunicatul oficial al lui Inter

81 de goluria marcat Inter în recent încheiatul sezon de Serie A. Precedentul record fusese stabilit în 1952

Citește și alte știri despre fotbalul din Italia: 

Clauza secretă a lui Ajax în transferul lui Răzvan Marin la Cagliari, în Serie A

Ștefan Radu, coleg cu un campion mondial! Lazio, transfer pentru grupele Ligii Campionilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează