INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Răsturnare de situație! Ce s-a întâmplat la negocierile dintre Antonio Conte și Tottenham

Antonio Contre. FOTO: Guliver/Getty Images
Antonio Contre. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 05 iunie 2021 11:42 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 13:15

Antonio Conte, campion cu Inter, nu a ajuns la un numitor comun în privința proiectului sportiv, nici a staffului tehnic și a contractului negociat cu Tottenham. Spurs caută alte soluții.

„Fumata nera” (n.r. - fum negru, o metaforă pentru a explica lipsa unui acord) anunță italienii despre rezultatul tratativelor intense purtate în ultimele zile de Antonio Conte cu conducerea clubului Tottenham, preluând surse autorizate din Anglia.

Revenirea în Premier League părea iminentă pentru proaspătul campion al Italiei, însă discuțiile au ajuns vineri într-un punct mort și mutarea ar fi, definitiv, compromisă. Pretențiile italianului nu s-au pliat cu dorințele și cu posibilitățile lui Spurs, care îi caută succesor lui Jose Mourinho, echipa fiind condusă de interimarul Ryan Mason de la sfârșitul lunii aprilie.

Conte voia salariu ca al lui Klopp

În primul rând, proiectul tehnic nu l-a convins pe antrenorul de 51 de ani, care pusese condiții în privința rămânerii căpitanului Harry Kane și a aducerii a patru jucători, între care pe Eriksen și Perisic de la Inter. 

Apoi, nici la bani nu au ajuns la un acord. Trei milioane ar fi diferența până la cele 17 milioane de euro pretinse de Conte, la nivelui lui Jurgen Klopp de la Liverpool și doar sub Pep Guardiola de la Man. City. Și nici în ceea ce privește staff-ul cu care dorea să lucreze la Londra, mai mult de patru asistenți, o cerință refuzată de Spurs.

Vine, totuși, Fabio Paratici?!

În schimb, ar putea ajunge la Tottenham Fabio Paratici. Fostul directorul sportiv al lui Juventus, dat afară luna trecută, pare că i-a convins pe șefii londonezilor, numirea lui, anunțată pentru acest week-end susține Sportmediaset, nefiind legată de negocierile cu Conte.

VIDEO Goluri memorabile din istoria recentă a lui Tottenham

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Povestea emoționantă a unei refugiate în drumul spre titlul de campioană: talibanii i-au ucis tatăl la 11 ani și a fugit cu pașapoarte false!

Ancelotti miza pe el la Real Madrid, dar fotbalistul se gândește să se retragă! Când își va anunța decizia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
scandautor
scandautor  •  05 Iunie 2021, 18:02

„catholic”? „metaphore”? Probabil te simți foarte bine cu tine însuți... :-)

argus
argus  •  05 Iunie 2021, 16:59

„Fumata nera” (n.r. - fum negru, o metaforă pentru a explica lipsa unui acord) anunță italienii..." Ca sa fiu "mai catholic decat Papa", as spune ca sintagma este cea folosita pentru a anunta ca nu s-a ales noul Papa (alegerea fiind vestita prin "fumul alb" (in ambele cazuri, fumul este rezultat din arderea buletinelor de vot). Am facut aceasta precizare, nu ca sa "ma dau mare, destept si, mai ales" frumos" ci doar pentru arata sorgintea acestei metaphore. In rest, salutari dlui Scorpie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close