INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ancelotti miza pe el la Real Madrid, dar fotbalistul se gândește să se retragă! Când își va anunța decizia

Carlo Ancelotti (foto: Guliver/GettyImages)
Carlo Ancelotti (foto: Guliver/GettyImages)

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 10:12 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 10:35

Revenirea italianului Carlo Ancelotti pe banca lui Real Madrid ar fi putut însemna o nouă șansă pentru Gareth Bale (32 de ani) la formația blanco, însă se pare că extrema galeză are alte planuri.

Cu Ancelotti, Bale a dat cel mai bun randament la Real Madrid, iar după sezonul la Tottenham, antrenorul italian i-a analizat prestația din Premier League, explicând că motivația este cea mai importantă în fotbal.

Gareth Bale se retrage?

Bale mai are un an de contract cu Real Madrid, unde câștigă 12 milioane de euro, însă ar putea lua o decizie neașteptată. 

Marca notează că internaționalul din Țara Galilor se gândește tot mai des la retragere și ar putea lua decizia după EURO, mai ales că la finalul sezonului din Premier League a făcut o declarație care a stârnit rumoare: „Știu ce fac, dar voi cauza haos dacă spun ceva. Acum nu mă gândesc la nimic altceva decât la Țara Galilor, vorbim după EURO”.

Astfel, deși intra în planurile lui Ancelotti pentru noul sezon, Bale ar putea spune stop carierei și s-ar putea concentra pe golf, una dintre pasiunile sale. 

Crescut la juniorii lui Southampton și lansat în fotbalul mare de Tottenham, Bale a ajuns la Real Madrid în 2013 pentru 101 milioane de euro. Pentru formația blanco a jucat 251 de meciuri, marcând de 105 ori.

12 milioane de euroe salariul lui Bale la Real Madrid

În acest sezon, pe care l-a petrecut la Tottenham sub formă de împrumut, Bale a evoluat în 34 de meciuri, adunând 16 goluri și 3 pase decisive.

VIDEO Cum s-a descurcat Bale în Premier League în sezonul 2020-2021

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Neymar, gol și pasă de gol în victoria Braziliei din preliminarii

UEFA, în pericol! Curtea de Justiție a UE, decizie urgentă privind Super Liga » Când aflăm verdictul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close