INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

Ce antrenor ar putea avea Germania împotriva „tricolorilor” după plecarea lui Low! Doi jucători mari se întorc

Ralf Rangnick // Foto: Getty Images
Ralf Rangnick // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2021 14:54 / Actualizat joi, 11 martie 2021 15:30

Ralf Rangnick, 62 de ani, fostul tehnician al lui RB Leipzig, e interesat să devină noul selecționer al nemților după Euro. Și să ne înfrunte pe 8 octombrie, în returul preliminariilor CM 2022

După ce Joachim Löw a anunțat că, în vară, odată încheiat Euro, va rezilia contractul cu federația (a fost 15 ani selecționer al Mannschaftului, campion mondial, în 2014), presa germană a reliefat doi antrenori ca posibili înlocuitori: Jürgen Klopp și Lothar Matthäus. 

Managerul lui Liverpool a negat, al doilea nu a comentat încă. Dar, între timp, a mai apărut un nume, care ar putea conduce echipa nemților la returul cu "tricolorii", pe 8 octombrie, în preliminariile CM 2022.

Ralf Rangnick: Sigur că mă interesează

Ralf Rangnick, 62 de ani, ultima oară la RB Leipzig (2015-2016 și 2018-2019), liber de contract după despărțirea de concernul austriac Red Bull (era director de dezvoltare). „Sigur că acest post mă interesează. Dacă voi fi liber atunci, absolut", a declarat Rangnick la Sky Deutschland. „E o chestiune de timing. Momentan, sunt liber".

Hummels și Muller joacă la Euro?!

Tot pe 8 octombrie, îi vom înfrunta foarte probabil și două vedete ale Bundesligii: Mats Hummels (Dortmund, 32 de ani) și Thomas Müller (Bayern, 31). Campionii mondiali din 2014, la care Joachim Löw a renunțat de la sfârșitul lui 2018, se vor întoarce la națională aproape sigur la Euro 2020, a anunțat Kicker. Și vor rămâne la lot și după aceea, pentru continuarea calificărilor la CM 2022.

Citește și alte știri despre Germania:

Jurgen Klopp, pe bancă împotriva României? Răspunsul antrenorului: „Este o situație simplă”

VIDEO Răzvan Burleanu a anunțat primul meci din România la care prezența spectatorilor ar putea fi permisă pe stadion: „La capacitate de 30%”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează