FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA

Jurgen Klopp, pe bancă împotriva României? Răspunsul antrenorului: „Este o situație simplă”

Jurgen Klopp (53 de ani) FOTO Gettyimages
Jurgen Klopp (53 de ani) FOTO Gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 10:59 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 11:02

Echipa națională de fotbal a Germaniei va rămâne fără selecționer după EURO 2020. Joachim Low (61 de ani) a anunțat că va pleca de la „Die Mannschaft” la sfârșitul Campionatului European din vară, iar Jurgen Klopp (53 de ani) a fost una dintre variantele vehiculate pentru banca selecționatei.

Ce înseamnă pentru România? Practic, cu Low, tehnicianul cu care „Mannschaft” a câștigat CM 2014, ne vom întâlni doar pe 28 martie, la București, în meciul tur din preliminariile CM. La returul din 8 octombrie, vom avea de-a face cu o națională a Germaniei pregătită de un alt selecționer.

Jurgen Klopp: „Este o situație simplă, semnezi un contract și îl respecți”

Primul nume care a apărut în presa din Germania a fost Jurgen Klopp, dar tehnicianul a negat vehement că acesta ar putea prelua selecționata țării sale, chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă la Liverpool: „Nu voi fi disponibil pentru postul de selecționer al Germaniei în această vară sau după această vară. Mai am trei ani de contract cu Liverpool. Este o situație simplă, semnezi un contract și îl respecți” a spus tehnicianul la conferința de presă dinaintea partidei cu RB Leipzig din Liga Campionilor.

Jurgen Klopp, perioadă „neagră” la Liverpool

Liverpool are un început de 2021 dezastruos și este de nerecunoscut în meciurile disputate pe teren propriu în Premier League. Pentru prima dată în istoria clubului, formația pregătită de Jurgen Klopp a ajuns la șase meciuri la rând pierdute pe teren propriu în competiția internă.

  • Liverpool – Burnley 0-1 
  • Liverpool – Brighton 0-1 
  • Liverpool – Manchester City 1-4 
  • Liverpool – Everton 0-2 
  • Liverpool – Chelsea 0-1
  • Liverpool - Fulham 0-1

VIDEO. Rădoi, pus la colț pentru o decizie luată la națională: „Nu prea bate cu logica. E clar că nu e un experiment reușit!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Decizia lui Rădoi: „naționala” se mută de la Ploiești! Ce stadion va găzdui meciul cu Macedonia de Nord

Anghel Iordănescu, mesaj direct pentru Rădoi: „Să nu lipsească de la națională!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează