INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Antrenorul care a ratat promovarea cu echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă va lucra acum cu un alt „tricolor”!

Giuseppe Iachini
Foto: Imago
Giuseppe Iachini Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 17:50 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 22:28

Giuseppe Iachini (59 de ani), care a fost numit astăzi pe banca tehnică a lui Bari, în locul lui Pasquale Marino, va încerca promovarea cu echipa la care joacă George Pușcaș. Nu a reușit-o în sezonul 2021-2022 cu Parma lui Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Bari și-a găsit antrenor, al treilea din acest sezon, după demiterea lui Pasquale Marino. George Pușcaș, transferat luna trecută la echipa de pe locul al 15-lea în Serie B, va lucra de azi cu Giuseppe Iachini, o variantă la care cluburile au apelat mereu în situații de criză. 

Jose Mourinho, gest extrem de dur împotriva jucătorilor Romei » Ce le-a lăsat în vestiar. A simțit că a fost trădat!
ITALIA
Jose Mourinho, gest extrem de dur împotriva jucătorilor Romei » Ce le-a lăsat în vestiar. A simțit că a fost trădat!

Tehnicianul de 59 de ani i-a fost preferat favoritului Fabio Cannavaro, pe care presa locală îl dădea ca și angajat de biancorossi. Conducerea "cocoșilor" l-a ales pe Iachini pentru experiența mai mare față de rezultatele avute de fostul câștigător al "Balonului de Aur" 2006.

Iachini nu a rezistat nici 6 luni la Parma!

Succesorul lui Marino, care era șomer de un an și nouă luni, lucrase ultima oară tot în Serie B, la Parma. Chemat în locul lui Enzo Maresca și instalat pe 23 noiembrie 2021, Beppe Iachini nu a reușit să promoveze în Serie A cu squadra la care activau alți doi „tricolori", Dennis Man și Valentin Mihăilă, și a părăsit postul de la gruparea gialloblu pe 17 mai 2022.

Giuseppe Iachini are în palmares Cupa Europei Centrale

Bari este a 14-a echipă din cariera de 22 de sezoane ca „allenatore" a lui Giuseppe Iachini, care are peste 600 de meciuri ca tehnician în primele două divizii italiene. A câștigat de două ori Serie B, cu Ascoli (1985-1986) și cu Fiorentina (1993-1994), și are în palmares doar Mitropa Cup (Cupa Europei Centrală) în 1986-1987. 

200de meciuri are Giuseppe Iachini ca antrenor în Serie A, în timp ce în Serie B a adunat 344 de partide. Procentajul succeselor sale este de doar 39%

Iachini a devenit al treilea antrenor pe care l-au angajat cei de la Bari în actualul sezon, primul schimbat fiind Michele Mignani.

Venirea lui Fabio Cannavaro era aproape perfectată, însă a apărut problema cu fanii, ce nu-l vor pe fostul campion mondial din 2006, luând în considerare rezultatele slabe înregistrate de acesta la Benevento (tot în Serie B) și faptul că are legătură cu familia De Laurentiis, care o patronează pe Bari.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Sportivul erou. Halterofilul care a dejucat un jaf la o bancă » A neutralizat infractorul înarmat cu un pistol!
INEDIT
Sportivul erou. Halterofilul care a dejucat un jaf la o bancă » A neutralizat infractorul înarmat cu un pistol!
O zi în care plouă cu lacrimi la Manchester. 66 de ani de la dezastrul aviatic » „Hai, mamă! Du-mă repede acasă. Am meci cu Wolves și nu pot să-l ratez”
ANGLIA
O zi în care plouă cu lacrimi la Manchester. 66 de ani de la dezastrul aviatic » „Hai, mamă! Du-mă repede acasă. Am meci cu Wolves și nu pot să-l ratez”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gicapuia
gicapuia  •  06 Februarie 2024, 19:06

Aha ! Antrenorul va lucra cu Puscas ! Nu Puscas va lucra cu antenorul ! Pai daca il supara pe Puscas , Iachini o sa stea in tribuna ce mama dracului !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează