INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAȚIONALA ROMÂNIEI

VIDEO „Ducem lipsă de antrenori!” » Mircea Lucescu, analiză dură după ultimele meciuri ale României: „Ei au investit mult și au ajuns în elită. Nu ne va fi ușor”

„Ducem lipsă de antrenori!” » Mircea Lucescu, analiză dură după ultimele meciuri ale României: „Ei au investit mult și au ajuns în elită. Nu ne va fi ușor”
„Ducem lipsă de antrenori!” » Mircea Lucescu, analiză dură după ultimele meciuri ale României: „Ei au investit mult și au ajuns în elită. Nu ne va fi ușor”

Articol de , - Publicat luni, 03 iulie 2023 13:23 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 15:18

Mircea Lucescu (77 de ani) s-a arătat dezamăgit de modul în care selecționatele pregătite de Edi Iordănescu și de Emil Săndoi s-au prezentat în calificările pentru Euro și Campionatul European U21.

Antrenorul celor de la Dinamo Kiev a realizat o analiză dură în ceea ce privește modul în care s-au pregătit „tricolorii” și îi taxează pe cei doi selecționeri pentru modul în care s-au ocupat de organizarea jocurilor.

Dinamo are „binecuvântarea” lui Mircea Lucescu: „Sunt convins că rezistă în Liga 1. Joacă spectaculos și eficient”
DINAMO
Dinamo are „binecuvântarea” lui Mircea Lucescu: „Sunt convins că rezistă în Liga 1. Joacă spectaculos și eficient”

VIDEO. Mircea Lucescu: „Dacă intri doar cu gândul să nu pierzi, nu poți face nimic”

„Am rămas cu aceeași impresie cu care au rămas foștii jucători. La prima echipă au fost rezultate bune, dar modul în care au fost obținute nu este cel mai bun. În fotbal te poate ajuta Dumnezeu o dată, de două ori, dar cu timpul vei pierde. În schimb, atunci când joci bine, poți pierde o dată, de două ori, dar apoi vei câștiga.

Sunt șanse la calificare, depinde cum vor pregăti meciurile de acasă. Israel a făcut niște pași importanți, echipa de tineret este calificată, echipele de club au mereu rezultate, au investit foarte mult și au reușit să intre în elita fotbalului european. Nu va fi ușor, dar vom vedea”, a spus Mircea Lucescu.

Acesta s-a arătat nedumerit de mentalitatea cu care jucătorii au intrat pe teren.

„Săndoi și Edi trebuie să facă o analiză foarte serioasă asupra modului în care trebuie să abordeze meciurile internaționale, cu ce stare de spirit, cu ce organizare de joc. Dacă intri pe teren și te gândești în primul rând să nu pierzi, este foarte greu să câștigi. 

Avem jucători talentați, se vede că jucătorii au clasă. Problema este cum îi organizezi pentru a da tot ce pot. Cred că ducem lipsă de antrenori la nivelul pretențiilor suporterilor și al performanțelor pe care trebuie să le obțină.

Eu cred că vor trage concluziile juste după aceste partide și lucrurile se vor schimba. Cu siguranță vom vedea altă echipă, care să se ridice la nivelul talentului jucătorilor”, a mai spus Mircea Lucescu.

Citește și alte știri:

Hakim Abdallah, despre cum „mâna destinului” l-a adus la Dinamo: „La 3 zile după meci, m-au sunat de la club. Ce ciudat!”

Dinamo începe săptămâna cu două transferuri! Unul i-a interzis visul lui Gigi Becali în 2022

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  03 Iulie 2023, 16:38

Eu așteptam ca Dl Mircea Lucescu să vină în România și să prezinte ce au făcut ucrainienii în ultimii 15 ani, de au ajuns să aibă așa rezultate la juniori și să aibă fotbaliști căutați pentru transfer. În afara finanțărilor pseudo-legale ale celor 2 echipe extrem de puternice, care participau an de an in UCL. Mă interesează până acolo, între 10 și 18 ani, ce fac ei bine și noi rău? Dânsul a fost acolo atâția ani, nu putea să nu se uite și la acest aspect. În rest știm, toți ceilalți sunt slabi, nu e ceva nou. Ar fi fost un ajutor dat fotbalului din România, nu celor de la FRF.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close