INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Antrenorul lui Celtic face o declarație răspicată în lupta cu echipa lui Ianis Hagi: „Chiar dacă vorbim despre un Armageddon, nu ne pot lua asta!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 21:47

Neil Lennon (48 de ani), antrenorul lui Celtic, nu concepe să piardă titlul în Scoția din cauza pandemiei de coronavirus. 

Celtic este prima în Scoția, cu un avans de 13 puncte față de rivala Rangers. Formația la care evoluează Ianis Hagi (21 de ani) are un meci mai puțin disputat, iar duminică ar fi trebuit să se înfrunte într-un meci direct.

„Dacă sezonul s-ar opri acum nu văd cum ar putea să declare rezulatul nul. Am jucat 30 de meciuri, mai mult de două treimi din sezon. Ar trebui să fim declarați campioni, nu văd altă variantă! Sigur, acum vorbim despre un fel de Armageddon al ligii, dar cred că trebui să se ia în calcul punctele obținute până în această etapă. Avem 13 puncte avans, nu ne pot lua asta”, a declarat Neil Lennon conform BBC.  

„Sper să avem ceva mai multe informații până luni, când revenim la antrenamente. E o situație ciudată, nu știu exact cum ar trebui manageriată. Sala este deschisă tot timpul pentru jucători, pot face pregătirea obișnuită. Înțelegem situația și nu putem decât să ne rugăm”
- Neil Lennon

50de titluri are Celtic în Scoția. Rangers e prima în ierarhia all-time, cu 54 de trofee

Fotbalul mondial, afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  
 

3. Rugani, jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 
 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului.Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.
„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  14 Martie 2020, 01:04

Este vorba de acordarea sau neacordarea titlului si nu are nimic cu echipa Rangers. Stiti si voi d-lor ziaristi, dar va face placere (sper ca nu din interes) sa contribuiti la aureola -deocamdata necomfirmata - a jucatorului Ianis Hagi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează