INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTWERP - GENK 3-3, 4-3 LA PENALTY-URI

Antwerp - Genk 3-3, 4-3 la penalty-uri // „Sunt prea prost ca să înțeleg asta!” » Ladislau Bölöni protestează în Belgia

Articol de - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 11:41

Antwerp - Genk 3-3, 4-3 la penalty-uri // Ladislau Bölöni (66 de ani) este nemulțumit de calendar. După un meci teribil, câștigat la loviturile de departajare în optimile Cupei Belgiei, are doar două zile de pauză înaintea următoarei partide: „Cine ia aceste decizii?”.

„Acesta a fost cu adevărat un meci de cupă", spune Loți Bölöni. Un joc frenetic, cu un rezultat aproape imposibil de pronosticat live. 0-1, 2-1, 2-2 în 90 de minute, apoi 3-2 și 3-3 în doar 60 de secunde de prelungiri (104-105). 2-3 și 4-3 la penaltyuri. Victorie Antwerp, după ce Genk a ratat ultimele două lovituri de pedeapsă. Suferință și extaz pentru gazde. 

„Antwerp nu a furat calificarea"

„Genk a avut momente inspirate, când s-ar fi putut desprinde, dar cred că echipa mai bună a câștigat. Nu poate spune nimeni că Antwerp a furat această calificare", a declarat Bölöni pentru Het Laatste Nieuws.

Era total nemulțumit de calendar. Roș-albii au evoluat marți seară în „optimile" Cupei, iar vineri are altă partidă, în campionat, la Beveren. 

„De ce trebuie să jucăm vineri?"

Sunt prea prost ca să înțeleg asta. De ce trebuie să jucăm vineri? Ce e rău cu sâmbătă? De ce nu duminică? Cine decide?", a protestat antrenorul în vârstă de 66 de ani. „După un meci atât de greu, disputat în asemenea condiții, vor fi doar două zile de pauză, altă întâlnire atât de repede... Cei de la Beveren sunt fericiți pentru tot ce s-a întâmplat acum".

Ianis, iar rezervă

După ce sâmbătă a jucat primul său meci complet la Genk, Ianis Hagi a rămas pe bancă marți, împotriva lui Antwerp. Nu a fost folosit niciun minut. Poate antrenorul Hannes Wolf îl va folosi în week-end, în deplasarea cu Cercle Bruges. 

VEZI ȘI:

BALONUL DE AUR 2019 // Luka Modric i-a oferit trofeul lui Leo Messi și l-a „înțepat” pe Cristiano Ronaldo: „E o sărbătoare a fotbalului, trebuie să fii aici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
maccsero
maccsero  •  04 Decembrie 2019, 22:13

Cum așa, GSP, ”***” a devenit o vulgaritate care trebuie înlocuită cu ***? Și pentru asta primesc ”cartonașe galbene”? Corectitudinea politică democratică naște monștri mai mari ca aia de pe vremea lui *** (m-am autocenzurat).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106683413108068
Francisc Dascal  •  04 Decembrie 2019, 19:25

Felicitari Bölöni Laszló,bravo bravisimo

dvd1
dvd1  •  04 Decembrie 2019, 13:50

afara cu printisorul petarda. "Regele" blaturilor sa scoata banii ca sa rascumpere peterda asta umflata cu pompa de toata lumea. E chiar asa de greu de vazut ca asta nu e fotbalist nici pe maidan? Daca asta va mai fi din nou la nationala nu ma mai uit la nici un meci. Nu ar avea rost

Vezi toate comentariile (7)
Comentează