INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ar fi bomba verii! Iniesta ar putea pleca de la Barcelona la o altă superechipă

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 04 martie 2018 19:00

Căpitanul Barcelonei, Andres Iniesta, ar putea fi antrenat din nou de Pep Guardiola.

Potrivit publicației britanice The Mirror, Iniesta se află printre prioritățile campaniei de transferuri din această vară a lui Manchester City.

Aceeași sursă susține că în zilele următoare va exista o întâlnire între Guardiola și mijlocașul spaniol, în care actualul tehnician al lui City îi va explica acestuia rolul pe care ar urma să îl aibă la gruparea de pe Etihad.

În vârstă de 33 de ani, Iniesta nu ar spune nu unui transfer în Anglia. Deși în luna octombrie a anului trecut a anunțat că a semnat un "contract pe viață" cu Barcelona, internaționalul spaniol ar agrea un transfer la Manchester City, cele mai importante argumente fiind acelea că ar continua să evolueze la cel mai înalt nivel și că ar fi antrenat din nou de Pep Guardiola, cel care l-a mai pregătit în perioada 2008-2012, când a fost tehnicianul Barcelonei.

Andres Iniesta a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, club în curtea căruia se află de la vârstă de 12 ani. Între Guardiola și Iniesta este o legătură specială, mijlocașul spaniol fiind chiar cel care l-a înlocuit în formația blaugrana pe Pep, în 2001, când actualul tehnician al lui City a decis să își agațe ghetele în cui. Pe lângă City, Iniesta mai are oferte din China și SUA.

30 de partidea disputat Iniesta în acest sezon în toate competițiile reușind un gol și 3 assist-uri

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  05 Martie 2018, 10:06

Precizare: Pep nu a agatat ghetele in cui in 2001, ci in acel an doar a plecat de la Barcelona, avea doar 30 de ani. A mai jucat vreo 5 ani la alte echipe...

melcul_furios
melcul_furios  •  04 Martie 2018, 19:20

Ce ar continua sa joace la cel mai inalt nivel? Ai senzatia ca e rezerva la Barcelona, "Don Andres"? De ce ar schimba locul de la o echipa de top unde a jucat f multi ani si e un zeu pentru orice altceva?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează