INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

UPDATE Sergio Ramos s-a răzgândit în ultima clipă: i-a refuzat până la urmă pe arabi și semnează cu Sevilla

Sergio Ramos semnează cu Sevilla. Foto: Imago Images
Sergio Ramos semnează cu Sevilla. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 19:35 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 19:46

În urmă cu câteva ore, presa din Spania dădea ca sigur faptul că Sergio Ramos (37 de ani) va semna cu Al Ittihad, în Arabia Saudită, însă o ofertă de ultimă oră venită de la Sevilla l-a făcut pe legendarul fundaș central să se răzgândească.

De ce a fost amânat Atletico Madrid - Sevilla: „Nu s-a mai văzut așa ceva din 1972”
ATLETICO MADRID - SEVILLA
De ce a fost amânat Atletico Madrid - Sevilla: „Nu s-a mai văzut așa ceva din 1972”

UPDATE - Sergio Ramos va reveni la Sevilla

Ramos avea un acord de principiu cu Al Ittihad, unde ar fi redevenit coleg cu Karim Benzema, însă o ofertă primită astăzi de la Sevilla, un contract pe termen scurt, probabil un an, l-a făcut să se răzgândească.

„Sergio Ramos se întoarce la Sevilla”, scrie Diario AS. Pentru fundașul central care a scris istorie cu Real Madrid, este o revenire „acasă”. Crescut de Sevilla, Sergio jucase doi ani la prima echipă andaluză înainte să fie cumpărat de Real Madrid.

Sursa citată scrie că Ramos va încasa o sumă considerabil mai mică decât ce a primit la Real Madrid și PSG și decât ar fi primit în Arabia Saudită. Dar aspectul sentimental a cântărit mai mult pentru el.

Sevilla speră ca aducerea lui Ramos să rezolve o problemă stringentă, lipsa unui sponsor principal care să apară pe fața tricourilor de joc. Numele lui Ramos va ajuta, cu siguranță, în acest sens.

Știrea inițială - Sergio Ramos, spre Al Ittihad? 

Mercato s-a închis în principalele campionate europene. Nu și în Arabia Saudită, unde continuă până pe 7 septembrie. Și autoritățile de la Riad nu se opresc, atrag nume importante ale fotbalului mondial cu salarii nemaivăzute.

Ultimul star care ajunge în Saudi Pro League e Sergio Ramos. La 37 de ani, apărătorul spaniol care a evoluat 16 sezoane la Real Madrid (2005-2021) s-a despărțit de Paris Saint-Germain pe 30 iunie și a rămas liber de contract.

Fostul campion mondial și dublu campion european cu Furia Roja ar fi vrut să se întoarcă la FC Sevilla și să se retragă acolo unde a început cariera profesionistă, în 2004. Dar clubul andaluz nu l-a ofertat.

Sergio Ramos nu merge nici în Turcia, nici în MLS

A fost aproape și de Turcia. Variantele Beșiktaș și Galatasaray, mai ales după ce ultima a câștigat biletul pentru grupele Ligii Campionilor, l-au tentat, însă au căzut ambele în cele din urmă.

S-a speculat la un moment dat că soluția ar putea fi MLS, exista posibilitatea de a-și continua cariera chiar la Inter Miami, alături de Messi, Busquets și Jordi Alba, toți ex-Barcelona. Nu s-a realizat nici acel proiect.

Sergio Ramos va juca un an la Al-Ittihad

A rămas Arabia Saudită. Marca susține că Ramos și-a găsit noua echipă. Al-Ittihad Jeddah, actuala campioană SPL. Va fi din nou coleg cu Karim Benzema, cei doi fiind 12 ani umăr la umăr pe „Santiago Bernabeu” și cucerind împreună 19 trofee în tricoul alb al Madridului.

Fundașul central, care îi va mai avea printre coechipieri pe NGolo Kanté și Fabinho, va semna pentru un an cu galben-negrii. Antrenor îi va fi portughezul Nuno Espirito Santo. 

Citește și:

Care sunt criteriile de selecție la U21? Tavi Popescu îi surclasează pe Rareș Pop și Alexi Pitu, jucătorii preferați de Pancu

U Cluj - Poli Iași se va juca luni » Gazonul a devenit impracticabil din cauza unei furtuni violente

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  04 Septembrie 2023, 10:13

Se intoarce acasa!Copii se maresc și au nevoie de el acasa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează