INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL NASR

Arabii îl ironizează pe Zenga: "De ce aduce români, ei sînt vedetele?"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2010 00:00

Presa arabă se întreabă care sînt motivele pentru care noul antrenor al lui Al Nasr, Walter Zenga, alege să transfere doar jucători din România şi Australia, deşi clubul obişnuia să aducă vedete din America de Sud în precedentele campanii de transferuri.

Agenţia goal.com îl ironizează pe Zenga după ce italianul i-a luat pe Răzvan Cociş, Ovidiu Petre şi Jonathan McKain, fotbalişti pe care îi cunoştea de pe vremea cînd antrena în Liga I.

"Suporterii lui Al Nasr se întreabă de ce Zenga apelează doar la jucători români şi australieni. Ei sînt vedetele? Perioada în care Walter a antrenat în Europa l-a convins de asta. Să-i vedem la treabă!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mateiserban
mateiserban  •  21 Iunie 2010, 12:46

nu il prinde anul nou pe zenga la arabi dupa ce o sa-l vada aia pe ovidiu petre la lucru

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Iunie 2010, 12:17

mda....arabii nu au auzit de cuvantul "spaga", ei sunt cei mai cinstiti oameni din lume, nici nu cunosc ei acest procedeu iar labin este un om extrem de inteligent si nu e platit sa injure Steaua. P.S Vezi ca iti taie din salariu la comentariul asta ca ai uitat sa injuri Steaua.

ucv1948
ucv1948  •  21 Iunie 2010, 11:30

Simplu : sa ii invatam si pe arabi care- i treaba cu spaga !! :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close