CAMPIONATE  ·  SPANIA

Arda Turan, starul descoperit de Gică Hagi, revine la Barcelona! Motivele ascunse din spatele mutării

Marti, 07 Ianuarie, 17:59

Arda Turan (32 de ani) a cerut încetarea împrumutului la Bașakșehir și revenirea sub comanda lui Ernesto Valverde la Barcelona. 

Arda Turan are contract cu Barcelona până la finalul sezonului în curs, dar a fost împrumutat la formația favorită a președintelui turc Recep Erdogan. Revenirea la Barcelona a mijlocașului promovat de Gică Hagi este doar primul pas dintr-un plan bine construit. Turan nu va juca vreun minut la catalani, urmând să se transfere definitiv la Galatasaray, clubul care l-a format.

12 meciuriare Arda Turan în acest sezon la Bașakșehir

Arda, relație specială cu Hagi

Pe 22 ianuarie 2005, cu 8 zile înainte să împlinească 18 ani, Arda Turan debuta la Galatasaray într-un meci din Cupa Turciei. A fost lansat spre marea performanță de Gică Hagi, iar mijlocașul turc nu a uitat asta. 

„Respect Hagi! A însemnat incredibil de mult pentru mine să cresc având sub ochi imaginea jucătorului Hagi. Un model care m-a ambiţionat şi m-a motivat. Apoi, când mi s-a ivit şansa să lucrez cu el, Hagi ca antrenor, eu ca jucător, am înţeles ce înseamnă un om care s-a născut şi trăieşte pentru fotbal. Mi-a spus multe lucruri importante, am învăţat destule trucuri de la Hagi”, declara Turan în 2012 pentru Gazeta Sporturilor.

Vezi și: VIDEO | Un tânăr, prins pe stradă seara, a fost bătut de polițiști în București. ”Băi, băiatule știi că n-ai voie să ieși din casă? E ora 10 noaptea. Care e urgența?”

Libertatea

Comentarii (4)

steaua.libera  •  08 Ianuarie 2020, 00:16
Postat de ionescugeorge77 pe 07 Ianuarie 2020, 21:49

...de fapt nu Hagi l a descoperit pe A.Turan ci Turan pe el ...cand dormeau in acelasi pat ...

Propaganda rusă

ionescugeorge77  •  07 Ianuarie 2020, 21:49

...de fapt nu Hagi l a descoperit pe A.Turan ci Turan pe el ...cand dormeau in acelasi pat ...

vishnu  •  07 Ianuarie 2020, 21:38

"Vedeta descoperită de Hagi a ajuns la Barcelona! Motivele ascunse din spatele mutării". Vaai, si eu care am dat click crezand ca este vorba de Ianis.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1