INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Argentina, protest furios la Copa America » Președintele Braziliei acuzat că a influențat rezultatul semifinalei

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2019 10:38

COPA AMERICA: BRAZILIA - ARGENTINA // Forul argentinian a trimis o scrisoare de șase pagini la CONMEBOL, susținând că Jair Bolsonaro a influențat arbitrajul ecuadorianului Roddy Zambrano, care le-a refuzat două penaltyuri albiceleștilor la înfrângerea din semifinale, 0-2 cu Brazilia.

Întorși la Buenos Aires, argentinienii au făcut imediat o plângere la CONMEBOL, confederația sud-americană, acuzând arbitrajul ecuadorianului Roddy Zambrano. 

„Am fost clar prejudiciați. Zambrano avea antecedente negative și nu era un central cu calități pentru a conduce o confruntare de o asemenea magnitudine. Nu a folosit VAR în două ocazii, care ar fi putut întoarce soarta partidei”, era scris în comunicatul de șase pagini. 

Forul argentinian (AFA) cere să asculte discuția dintre arbitru și Video Assistant Referee, uruguayanul Leodán González, sugerând că acesta din urmă i-a cerut la ambele faze suspecte de penalty din careul brazilian să le revadă pe monitor. Zambrano a refuzat.

AFA îl atacă și pe Jair Bolsonaro, președintele Braziliei. „A vrut să fie observat și de jucători, și de conducători, și de spectatori. La pauză, a făcut turul stadionului. A fost o adevărată manifestare politică”.

Îl acuză pe Bolsonaro că, prin tot ce a făcut, a influențat rezultatul meciului de la Belo Horizonte. 

Citește și:

Messi atacă furibund: „Brazilia manipulează totul. Arbitraj absurd, i-a favorizat tot meciul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sergiu37
sergiu37  •  04 Iulie 2019, 11:41

Lasă că au fost varză cu Columbia, nu meritau nici semi finală. Să zică mersi și să-și vadă de penalty-urile cu Chile

amicu
amicu  •  04 Iulie 2019, 11:27

Fault clar la KUN, chiar inainte de a pleca brazilia pe contraatac. Daca vedeti, nici brazilienii nu au tasnit din prima, au crezut ca se va intrerupe faza. De asemenea cot in gat la Otamendi in min 85 (parca), in careul brazilian. Argentina a controlat meciul si i-a pus la respect pe brazilieni la ei acasa. Arbitrul si ghinionul la unele faze a trimis argentina acasa. Messi a fost la inaltime. Doar sa il urasti pe messi poti spune ca nu face nimic la nationala.

reteleanu
reteleanu  •  04 Iulie 2019, 11:27

bine, ma, hai ca la ce hal de joc au avut argentinienii mai fac si galagie...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează