INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVENIRE

Arjen Robben ar putea reveni pe teren » Provocare după pandemie: „Mi-ar plăcea să mai joc puțin”

Arjen Robben. foto: Guliver/Getty Images
Arjen Robben. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2020 10:39

Arjen Robben, 36 de ani, fosta extremă a naționalei Olandei, care a pus ghetele în cui în iulie de la Bayern Munchen, resimte dorul gazonului.

Un fost internațional olandez ia în calcul o spectaculoasă revenire. Arjen Robben, 36 de ani și 3 luni, retras în iulie după un deceniu glorios cu Bayern, ar încerca să mai joace la nivel înalt! 

"La început, nu mi-era deloc dor de fotbal, însă am trecut într-o fază în care a început să mă gâdile o idee. Și m-am gândit «Hei, poate că mi-ar plăcea din nou să mai joc puțin». 

Mă încerca din când în când acest sentiment. Și cu coronavirusul ăsta, cu perioada stranie trăită de toată lumea, și când discutăm de reîntoarcerea fotbalului... Probabil a rămas mereu viu în mine un pic de fotbal".

Robben: „Sunt doar un sportiv" 

Vicecampionul mondial din 2010 nu are încă un plan concret. „Sunt doar un sportiv. Viitorul? Nu am conturat nimic în minte", a mărturisit Arjen, pentru FC Bayern Podcast. 

Robben a evoluat, în cariera sa începută în 2000, la Groningen, PSV Eindhoven, Chelsea, Real Madrid și Bayern, iar în ultimul sezon la trupa bavareză a prins tot mai puține meciuri, din cauza deselor accidentări.

30 de trofeea câștigat Robben cu echipele de club, 20 doar la Bayern, între care 8 titluri și o Ligă

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Serie A, aproape de revenire! Premierul a făcut publică data la care echipele pot relua antrenamentele

Arjen Robben a trecut prin momente dificile » Soția a avut coronavirus: „Au fost clipe cumplite, simțea o presiune în piept”

Încă un atac la prințul care vrea să o preia pe Newcastle: „Nu cooperați cu Mohammed Bin Salman! Vrea să-și spele imaginea după asasinat"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează