CAMPIONATE  ·  JAPONIA

Arjen Robben și-a găsit rapid echipă după anunțul despărțirii de Bayern Munchen » Ar putea juca alături de Torres și Iniesta

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Miercuri, 30 Ianuarie 2019

Arjen Robben (35 de ani) poate ajunge în Japonia după despărțirea de Bayern Munchen.

Mijlocașul olandez, 35 de ani, urmează să se despartă de Bayern Munchen la finalul acestui sezon. Ar putea să ajunga în prima liga japoneză, la FC Tokyo, după cum anunță goal.com.

FC Tokyo se află pe locul 6 în prima ligă din Japonia. O mutare în J-League a mijlocașului olandez nu pare imposibilă, având în vedere faptul că și alte staruri ale fotbalului mondial, aflate pe final de carieră, au ales să joace în Japonia. În acest moment, jucători ca Fernando Torres și Andres Iniesta evoluează în prima ligă din Japonia, la Sagan Tosu, respectiv Vissel Kobe.

Arjen Robben, în vârsta de 35 de ani, a fost transferat de Bayern Munchen în anul 2009 de la Real Madrid. Acesta și-a trecut în palmares șapte titluri de campion în Bundesliga, patru cupe ale Germaniei și un trofeu Uefa Champions League. În acest sezon, mijlocașul olandez a avut doar 14 apariții în toate comepetițiile pentru Bayern Munchen, din pricina mai multor accidentări suferite.

(de Cosmin Olteanu)

Vezi și: 

 Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Atalanta - SPAL

Digi 4
Program TV complet

Liga 1