INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Arlauskis par avion » Transferul lui Pantilimon la Watford îl obligă să plece: Gâlcă îl așteaptă la Espanyol!

Arlauskis, îmbrățișîndu-l pe Gâlcă după 3 trofee cu Steaua. La Watford, a jucat un singur meci de Premier
Arlauskis, îmbrățișîndu-l pe Gâlcă după 3 trofee cu Steaua. La Watford, a jucat un singur meci de Premier

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 00:00

Portarul lituanian a mai lucrat cu antrenorul catalanilor, Costel Gâlcă, în sezonul 2014-2015 la Steaua. Au cîștigat împreună trei trofee.

Costel Gâlcă l-ar fi vrut pe Pantilimon la Espanyol. Dar dacă n-a fost să fie, se mulțumește și cu Giedrius Arlauskis. Ajuns al 3-lea portar la Watford, după transferul lui Panti, lituanianul de 28 de ani e așteptat cu brațele deschise la Barcelona.

Cotidianul catalan Sport a anunțat aseară că grupările s-au înțeles deja pentru un împrumut gratis pînă-n vară, cu opțiune de cumpărare cifrată la un milion de euro.

Pentru ca tranzacția să poată fi încheiată, Espanyol trebuie să scape întîi de italianul Francesco Bardi, pe care intenționează să-l returneze Interului, de unde l-a împrumutat în vară.

În mandatul lui Gâlcă la Steaua, 2014-2015, Arlauskis a fost titular în echipa care a cucerit titlul, Cupa României și Cupa Ligii, iar la Watford a ajuns în iulie liber de contract. Problema? Nu s-a putut impune în duelul cu brazilianul Heurelho Gomes.

La mîna lui Caicedo

Gâlcă l-ar putea pierde în schimb pe golgeterul Caicedo. Guangzhou Evergrande e gata să-i achite clauza de reziliere cifrată la 10 milioane euro, iar dacă ecuadorianul acceptă, Espanyol nu se poate opune. Caicedo, 5 goluri în 19 etape, ar putea fi înlocuit cu Miler Bolanos, 25 de ani, compatriotul de la Emelec Guayaquil.

23 de minutea bifat Arlauskis în Premier, înlocuindu-l pe Gomes în meciul  Villa - Watford 2-3. Lituanianul a mai apărat un meci în Cupa Ligii Angliei

50.000.000 €va investi noul proprietar al catalanilor, afaceristul chinez Chen Yansheng. Deocamdată, vizează lichidarea datoriilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează