INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Legenda lui AC Milan surprinde » De ce nu s-ar baza pe marea vedetă a echipei: „Vă voi explica de ce n-ar juca în echipa mea”

Rafa Leao, în stânga, e cotat la 90 de milioane de euro de Transfermarkt / Sursă foto: Imago Images
Rafa Leao, în stânga, e cotat la 90 de milioane de euro de Transfermarkt / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 09:31 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 12:30

Legendarul Arrigo Sacchi, fost antrenor la AC Milan, a discutat într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport despre lucrurile care nu-l încântă la vedeta Rafael Leao, mijlocașul de 24 de ani al „diavolilor”, cotat la 90 de milioane de euro.

În week-end-ul derby-ului AC Milan - Juventus, programat duminică, de la 21:45, cotidianul Gazzetta dello Sport propune la prima pagină o analiză temeinică realizată de două nume de legendă din istoria celor doi „coloși” italieni.

Sandro Tonali și AC Milan riscă enorm în scandalul pariurilor! Newcastle ar putea să-i dea în judecată și pe jucător, și clubul italian!
ANGLIA
Sandro Tonali și AC Milan riscă enorm în scandalul pariurilor! Newcastle ar putea să-i dea în judecată și pe jucător, și clubul italian!

Arrigo Sacchi, pe de-o parte, un tehnician de mare prestigiu din trecutul Milanului, și Marcello Lippi, mult timp antrenor la „Bătrâna Doamnă”. 

În vârstă de 77 de ani, protagonist la mari performanțe europene realizate de „diavoli”, inclusiv finala din 1989 cu Steaua, Sacchi a făcut o remarcă interesantă. Acesta spune că, potrivit filosofiei sale, Rafa Leao nu ar prinde un loc de titular la el în echipă.

Arrigo Sacchi: „Dacă nu te naști cu un anumit temperament, e greu să-l dobândești”

Argumentele lui Sacchi? 

„Leao? N-ar juca în echipa mea. Îți voi explica de ce ce l-aș ține în afară. 

Înainte de a semna un jucător, m-am uitat mult la cum este el ca om. Și dacă nu te naști cu un anumit temperament, e greu să-l dobândești. Cred, totu că Leao este în mod absolut un băiat bun”, a mărturisit Sacchi pentru cotidianul roz, citat și de MilanNews.It

Rafael Leao, jucătorul lui AC Milan până în 2028

Rafa Leao și-a prelungit contractul cu AC Milan și va fi jucătorul rossonerilor până în 2028.

Portughezul a fost convins de AC Milan să semneze până în 2028, pe un salariu anual de 7 milioane de euro. Înțelegerea actuală a portughezului cu AC Milan expira la finalul sezonului în curs. 

Leao a fost dorit în ultima vreme de Chelsea și Real Madrid, dar clubul nu a dat curs ofertelor. 

VIDEO Rafael Leao, jucătorul lunii septembrie în Serie A

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Și Massimiliano Allegri a pariat! Pe ce meciuri miza antrenorul lui Juventus în timp ce juca la cazino în Montecarlo

FOTO Două momente speciale, la primul meci al lui Al Hilal după accidentarea teribilă a lui Neymar » Gestul coechipierilor și mesajul din tribună

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează