INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Și Massimiliano Allegri a pariat! Pe ce meciuri miza antrenorul lui Juventus în timp ce juca la cazino în Montecarlo

Massimiliano Allegri // Foto: Imago
Massimiliano Allegri // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 17:07 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 17:57

Fabrizio Corona a dezvăluit o fotografie în care Massimiliano Allegri (56 de ani) joacă și mizează la ruletă. Antrenorul lui Juventus, atras de jocurile de noroc, paria în același timp și pe fotbal, fapt interzis de regulament, pe partide din Serie B!

Nu numai fotbaliștii joacă la pariuri. Așa cum a promis Fabrizio Corona, fostul rege al paparazzilor italieni, a scos la iveală și un nume de antrenor. Și nu oricare antrenor, ci unul cu cele mai multe trofee dintre cei care sunt angajați în actuala Serie A. 

Massimiliano Allegri, aflat la al doilea mandat la Juventus, după cel din 2014 - 2019, își ia doza de adrenalină practicând jocuri de noroc. Dovada a fost prezentată ieri de Corona și este o poză „compromițătoare” cu tehnicianul de 56 de ani ce se găsește într-un cazinou și mizează la ruletă!

Mama lui Radu Drăgușin a reacționat tăios, după ce numele fiului a apărut în scandalul din Italia: „În lumea asta, 40.000 de euro nu e o sumă așa mare. 50.000 e un ceas Rolex”
SCANDALUL „SCOMMESSOPOLI”
Mama lui Radu Drăgușin a reacționat tăios, după ce numele fiului a apărut în scandalul din Italia: „În lumea asta, 40.000 de euro nu e o sumă așa mare. 50.000 e un ceas Rolex”

Massimiliano Allegri pariase în pandemie

Sursa lui Corona l-a surprins pe Allegri la un cazinou din Montecarlo în timp ce era pe un apel video cu intermediarul cu care discută despre pariuri sportive. Pe parcursul convorbirii reiese că fostul campion al Italiei compune un bilet cu pariuri cuprinzând meciuri din Serie B. 

Faptul că Allegri poartă mască de protecție înseamnă că pariul fusese pus în perioada pandemiei, după materialul audio și video publicat pe site-ul dillingernews.it.

„Sunt sigur 1000 la sută!”

„Juca foarte mult. Odată a câștigat 30.000 de euro și i-a dat 3.000 de euro unei persoane aflată lângă el, spunându-i «ține banii ăștia pentru biletul la pariuri»!”

Sursa lui Corona mai dezvăluie că paria pe jocuri de fotbal și foarte puțin pe alte sporturi: „Miza sume mari pe Serie B, chiar din cazino, și urmărea pe telefonul mobil cum decurg rezultatele. Sunt sigur 1000%. Ceea ce pot da asigurări este că Allegri a și câștigat la un moment dat o sumă mare”.

Sursa lui Fabrizio Corona a dezvăluit alte trei nume de fotbaliști implicați în scandalul pariurilor ilegale. Unul joacă și la naționala Italiei!
ITALIA
Sursa lui Fabrizio Corona a dezvăluit alte trei nume de fotbaliști implicați în scandalul pariurilor ilegale. Unul joacă și la naționala Italiei!

Două plăți de 140.000 de euro

Nu există însă probe că Allegri juca la agenții ilegale și că biletele puse erau pe contul său de pariuri. La ruletă și alte jocuri de noroc nu este interzis pentru persoanele implicate în fotbal. 

Cert este că s-a aflat că Massimiliano a primit șapte câștiguri între 2018 și 2021, dintre care două sunt de câte 140.000 de euro: unul de la o societate care gestionează un hotel, centru de jocuri și divertisment din Slovenia, celălalt la o bancă privată din Montecarlo.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Două meciuri din prima ligă a Scoției au fost amânate din cauza furtunii care a terorizat Marea Britanie

Busquets l-a sfătuit pe Xavi să nu transfere un fost mijlocaș al Barcelonei: „E o influență negativă pentru tineri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
golgol
golgol  •  21 Octombrie 2023, 04:14

Mâncătorii ăștia de paste sunt varza și la fotbal ca nici pe la campionate europene și mondiale nu se mai califica.. Nu se mai merita sa se parieze nici pe serie A ca s blatisti..

contrabas3
contrabas3  •  20 Octombrie 2023, 21:00

Cu aproape trei săptămâni în urmă mă uitam la un meci al lui Juventus vs Torino. Prin minutul 25 cei de la Juventus pasau de-a latul terenului. Prin minutul 35 suporterii au început să-i fluiere și să îi huiduie, din cauza jocului aparent slab. După pauză au dat ușor două goluri. Lol! Juventus - cea mai blatistă echipă, dovedită.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  20 Octombrie 2023, 18:32

Antrenor mediocru, parior de inalta clasa! Tineam si tin cu Juventus, insa jocul si mai ales lipsa rezultatelor, ridicate la rang de brand in ultimii ani de catre acest antrenor, m-au facut sa nu mai urmaresc meciurile acestei echipe decat foarte rar. Cata vreme Allegri va fi acolo antrenor, Juventus in configuratia actuala, cu actualul lot, nu va ajunge la vechile performante. Allegri nu poate avea rezultate decat daca are mari fotbalisti, ceea ce inseamna ca de fapt e un antrenor mediocru..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează