INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Sursa lui Fabrizio Corona a dezvăluit alte trei nume de fotbaliști implicați în scandalul pariurilor ilegale. Unul joacă și la naționala Italiei!

Nicolo Barella (stânga), suspectat că a pariat ilegal. Foto: Imago Images
Nicolo Barella (stânga), suspectat că a pariat ilegal. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 16:48 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 18:05

Nicolo Barella (26 de ani), Eric Lamela (31 de ani) și Felix Afena-Gyan (20 de ani) sunt cele mai noi nume asupra cărora planează suspiciunea că ar fi mizat la case ilegale de pariuri.

După câteva zile de pauză, Fabrizio Corona continuă seria dezvăluirilor în scandalul „Scommesopoli”. Fostul rege al paparazzilor a livrat nume noi în cadrul discuției avute cu ziarul La Verita. Cel mai important este al unui titular la Inter și naționala Italiei, Nicolo Barella. 

Campion mondial cu Argentina, suspendat doi ani pentru dopaj » A fost testat pozitiv înainte de CM 2022
DOPAJ
Campion mondial cu Argentina, suspendat doi ani pentru dopaj » A fost testat pozitiv înainte de CM 2022

Mijlocașul nerazzurro apare într-o discuție purtată de Nicolo Zaniolo cu Antonio Esposito, fost jucător la Inter și al cărui unchi Maurizio Petra este sursa lui Corona, și mai mulți jucători din Serie A, atrași în rețeaua de pariuri clandestine, „creierul” chat-ului fiind Nicolo Zaniolo (24 de ani).

Maurizio Petra, sursa lui Fabrizio Corona: „Atenție mare! Dacă vă prind ați încurcat-o rău”

„Unul are un accent care pare portughez, vorbesc clar despre pariurile făcute, despre sumele câștigate sau pierdute (57.000 de euro, 30.000, 6.000) și despre sumele rulate de fotbaliști. Tot în aceste dialoguri apar și numele lui Lamela, Gyan și Barella. 

Antonio Esposito (n.r.- fost jucător la Inter) spune la un moment dat: «Fiți atenți, dacă vă prind ați încurcat-o rău de tot» sau ceva de genul ăsta. Nepotul meu i-a întrebat și unde joacă, iar aceștia au replicat că «în camere», fără a specifica și la care camere se referă”, a declarat Maurizio Petra pentru cotidianul amintit.

Maurizio Petra, sursa lui Fabrizio Corona: „Nu poate fi atât de prost să parieze pe Roma”

Același unchi al lui Esposito a mai deconspirat o discuție cu Zaniolo: „Antonio mi-a spus că paria pentru el și pentru Nicolo și când l-am întrebat dacă prietenul lui ar fi atât de prost să mizeze pe Roma, mi-a și arătat un chat cu Nicolo în care acesta îi invita să joace pe un meci din Coppa Italia, nu-mi amintesc adversarul. 

Știu că a trimis suma și site-ul pe care voia să parieze, cu bancomatul (băncii unde avea deschis cont Zaniolo) de unde să scoată banii. Pentru asta a trimis și codul PIN al cărții de credit”.

Fabrizio Corona susține că există un homosexual la Inter

O altă mărturie explozivă a lui Fabrizio Corona se referă la numele fotbalistului homosexual de la Inter: „Există un jucător gay la echipa lui Simone Inzaghi. De altfel, știu că sunt la aproape toate cluburile mai mulți gay, dar niciunul nu are curaj să-și deconspire identitatea și să recunoască public”.

Nu puteți fi serioși, sunteți doar niște clovni. De la un ziar al cărui titlu este adevărul mă așteptam la mai multă seriozitate. Singurul adevăr e că voi sunteți mincinoși. 

- Nicolo Barella, mijlocaș Inter

Citește și:

Jucătorul lui Sepsi, beat la volan! Dioszegi: „L-a prins poliția la 3 noaptea. O să aibă dosar penal. Reziliem dacă putem”

Caz SF la FCSB! » Incredibil ce s-a întâmplat în ultimele 6 luni cu un fotbalist

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close