INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Șocant! Nicolo Zaniolo e suspectat că a organizat și răspândit o rețea de pariuri ilegale! + Și Leonardo Bonucci era implicat?!

Zaniolo
Zaniolo

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 13:34 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 13:50

Scandalul pariurilor, noi informații teribile în Italia. Nicolo Zaniolo, acum la Aston Villa, nu doar că ar fi pariat pe fotbal, chiar pe meciurile propriei echipe când era la AS Roma, ci e bănuit că ar fi creat o rețea de pariuri ilegale.

„Caracatița" pariurilor ilegale lovește crunt Italia. Jucători importanți, internaționali peninsulari, dependenți de jocuri de noroc, anchetați deja de Parchetul din Torino pentru că ar fi mizat și pe fotbal, riscând suspendări majore!

Cristiano Ronaldo are o nouă provocare: „Președintele lui FC Porto mi-a pus în față alt record de bătut. Mental sunt pregătit”
PORTUGALIA
Cristiano Ronaldo are o nouă provocare: „Președintele lui FC Porto mi-a pus în față alt record de bătut. Mental sunt pregătit”

4 nume făcute publice. Ar fi 50. Și un român!

Totul a plecat de la Fabrizio Corona, un cunoscut paparazzo, care a început singur o anchetă asupra lumii pariurilor din țara sa, investigație preluată și continuată de procurori. 

Fotograful a dezvăluit până acum patru nume pe site-ul lui, Dillinger News: Nicolo Fagioli (22 de ani, Juventus), Nicolo Zaniolo (24, ex-Roma, acum împrumutat de Galatasaray la Aston Villa), Sandro Tonali (23, fost la Milan, vândut în vară la Newcastle) și Nicola Zalewski (21, Roma). Ultimul nu e încă pe lista Procuratorii.

Corona mai are multe nume implicate în aceste pariuri ilegale. Cotidianul La Repubblica scrie de încă șase jucători. Corona vorbește de 50! Potrivit surselor GSP, și un român ar fi printre ei. Toți riscă 3 ani de suspendare dacă li se va dovedi vinovăția!

Nicolo Zaniolo, figură activă în lumea neagră a pariurilor

Noi informații apar în acest dosar zdrobitor. Zaniolo, interogat chiar în cantonamentul squadrei azzurra de la Coverciano, la fel ca Tonali, ambii fiind excluși momentan de la națională, s-a apărat susținând că a jucat doar blackjack și poker. Dar, susține agenția ANSA, infracțiunea sa ar fi mult mai gravă decât în cazurile celorlalți.

Nu numai că atacantul ar fi pariat și pe fotbal - Corona a afirmat că ar fi făcut-o și pe meciurile propriei echipe când era la Roma, o dată chiar când era pe banca de rezerve la o partidă de Cupa Italiei.

Zaniolo e suspectat de încălcarea Articolului 4 din Legea No. 401/98. El ar fi o figură activă în organizarea și răspândirea pariurilor ilegale. Ar fi creat o rețea de jocuri de noroc ilegale!

Sandro Tonali, la psiholog pentru a scăpa de dependență

La rândul său, Tonali a mărturisit în lacrimi că a mizat și pe fotbal. Conform Corriere della Sera, mijlocașul lui Newcastle realizează că a încălcat regulile care le interzic fotbaliștilor să joace la pariuri și acceptă terapia la psiholog pentru dependența de jocuri de noroc.

Va participa și la mai multe întâlniri cu tineri în care le va vorbi acestora despre suferința sa și despre efectele negative.

Leonardo Bonucci știa de Nicolo Fagioli. Alți doi juventini pariau?!

Legat de Fagioli, dosarul se extinde și asupra altor jucători de la Juventus. Procurorii au descoperit un schimb de mesaje între Fagioli și Leonardo Bonucci, ex-căpitan bianconero ajuns pe 1 septembrie la Union Berlin.

La Repubblica dezvăluie că Bonucci știa de afecțiunea lui Fagioli, știa că tânărul coechipier era dependent de pariuri (a mizat peste un milion de euro, bani pe care i-ar fi luat pe datorie de la interlopi sârbi), însă nu există momentan probe că faimosul fundaș central paria și el. Dar alți doi jucători de la Juventus nu numai că erau la curent cu ceea ce făcea Fagioli, ci se pare că participau și ei! Totul fără ca antrenorul Massimiliano Allegri să fi aflat.

Gazzetta dello Sport redă în titlu declarația lui Fagioli: „Nu am pariat pe Juve!". 

Citește și: 

Italianul Marco Rossi, secretul ascensiunii Ungariei, la primul meci după ce a primit cetățenia maghiară: „Avem inimă mare și smerenie”. Al 3-lea Euro la rând?!

Debut cu dreptul pentru Julian Nagelsmann » Germania s-a trezit după demiterea lui Hansi Flick

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  15 Octombrie 2023, 15:47

Nea Theodor dar de meciurile FCSB - FC Botosani si FCSB - FC Rotaru nu scrii nimic ???? Aia in Italia sunt mici copii fata de liga mamaliga !!

parachioara5
parachioara5  •  15 Octombrie 2023, 13:47

...la noi in tara nu pariaza decat jiji care a recunoscut ...in rest nimeni nu pariaza ...

mew2two
mew2two  •  15 Octombrie 2023, 13:44

italienii astia sunt cei mai corupti . Nu-i de mirare ca au castigat mondialul dupa scandalul calciopoli :) . Ar trebui exclusi cativa ani cum au patit englezii din cauza huliganilor asa poate s-ar mai linisti

Vezi toate comentariile (3)
Comentează