INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCANDALUL „SCOMMESSOPOLI”

Mama lui Radu Drăgușin a reacționat tăios, după ce numele fiului a apărut în scandalul din Italia: „În lumea asta, 40.000 de euro nu e o sumă așa mare. 50.000 e un ceas Rolex”

Svetlana Drăgușin / Sursă foto: Facebook
Svetlana Drăgușin / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 12:30 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 13:46

La scurt timp după ce numele „wonderkid-ului” Radu Drăgușin a apărut colateral în scandalul de pariuri din Italia, Svetlana, mama stoperului de 21 de ani de la Genoa, a reacționat ferm, condamnându-i pe cei care alătură numele fiului său de posibili acțiuni ilicite.  

  • CONTEXT: Nicolo Fagioli, actor negativ în scandalul „Scommessopoli”, fotbalist care urmează să fie suspendat 7 luni, s-a împrumutat la mai multe persoane, printre care și Radu Drăgușin. „Am cerut bani cu împrumut de la Radu Drăgușin și de la Gatti, dar îmi voi stinge toate datoriile”, a recunoscut mijlocașul lui Juventus.
  • Impresarul românului, Florin Manea, susține că „Radu i-a dat 40.000 de euro pentru un ceas și n-a mai văzut banii!”

„Tentaculele” scandalului „Scommessopoli” se extind de la zi la zi în fotbalul din Italia, numele lui Radu Drăgușin „rostogolindu-se” public marți, după ce s-a aflat că fundașul echipei naționale l-a împrumutat pe pariorul înrăit Nicolo Fagioli cu 40.000 de euro.

Într-o luare de poziții fermă, Svetlana, mama lui Radu Drăgușin, a insistat să-și disculpe fiul. 

Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus! Declarații EXCLUSIVE pentru GSP: „Da, e adevărat, i-a dat 40.000 de euro”
JUVENTUS
Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus! Declarații EXCLUSIVE pentru GSP: „Da, e adevărat, i-a dat 40.000 de euro”

Svetlana Drăgușin își apără băiatul: „În lumea aceasta a fotbaliştilor, 40.000 de euro nu reprezintă chiar o sumă atât de mare”

„M-a luat prin surprindere faptul că Drăguşin este asociat în scandalul pariurilor în urma unui împrumut pe care l-a efectuat o singură dată, cu un an şi jumătate înainte. A fost un împrumut efectuat fostului coleg de la Primavera cu care a trăit împreună de la 16 ani. până când Radu a făcut pasul următor. 

Nu e normal să asociezi un caz clar de parior în tratament, Fagioli, cu un împrumut acordat unui fost coleg. 

50.000 de euro este un ceas Rolex. În lumea aceasta a fotbaliştilor, 40.000 de euro nu reprezintă chiar o sumă atât de mare, cu toată lipsa de modestie. Dacă vorbeam de un milion de euro, probabil ne-am fi făcut griji. 

Fagioli i-a cerut bani împrumut lui Radu pentru el. Asta ştiu, asta mi-a zis Radu, că Fagioli are nevoie de acei bani pentru el. Radu nu avea de unde să ştie că Fagioli avea o problemă. Este o lume destul de periculoasă, iată că nu mă aşteptam”, a mărturisit Svetlana Drăgușin, potrivit Orange Sport

Mama lui Radu Drăgușin a reacționat tăios, după ce numele fiului a apărut în scandalul din Italia: „În lumea asta, 40.000 de euro nu e o sumă așa mare. 50.000 e un ceas Rolex”
Svetlana Drăgușin / Sursă foto: Facebook

Fagioli e un copil care a crescut cu Radu, dar uite că nu poţi să ştii ce ascunde un om în spatele unei imagini de fotbalist la Juventus.

- Svetlana, mama lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus!

Italianul Nicolo Fagioli (22 de ani), mijlocașul lui Juventus care va primi 7 luni de suspendare pentru c-a pariat pe meciuri de fotbal pe site-uri neautorizate, recunoaște că a implicat alți doi coechipieri bianconeri, printre care și Radu Drăgușin. „Am fost amenințat și mi s-a transmis că, dacă nu achit datoriile, o să-mi rupă picioarele!”, a mai mărturisit internaționalul italian.

Florin Manea pentru GSP: „Radu i-a dat 40.000 de euro pentru un ceas, n-a mai văzut banii!”

„Radu și Fagioli sunt colegi de la juniori. Știu că îi cerea bani împrumut, dar nu știu sumele exacte, probabil era vorba de mii de euro, nu de mai mult. Fagioli era cam cheltuitor. Radu NU a jucat niciodată la pariuri, nu-l interesează treaba asta, nici nu știe să joace”, a explicat Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin pentru Gazeta Sporturilor.

Agentul a revenit pentru GSP: „Am vorbit cu Radu acum. Mi-a zis că acum un an și jumătate i-a dat 40.000 de euro. El a cerut banii ca să își ia un ceas și nu i-a dat banii nici până în ziua de azi”.

VIDEO Florin Manea despre situația lui Drăgușin: „Newcastle îl urmărește. Am vorbit cu directorul lor, au spus că-l au în vedere”

Citește și alte știri de actualitate: 

Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus! Declarații EXCLUSIVE pentru GSP: „Da, e adevărat, i-a dat 40.000 de euro”

Dumitru Dragomir, reacție categorică despre implicarea lui Drăgușin în scandalul de pariuri din Italia: „S-a nenorocit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
X01Y
X01Y  •  19 Octombrie 2023, 13:21

*** și ***', protectorii wonderkids-ului celebru, vorbesc despre Rolex și lumea mare a fotbaliștilor. Marea majoritate a fotbaliștilor nu știu sa citească sau sa interpreteze indicațiile unui ceas. Proștii pariază de mama focului, iar șmecherii decid rezultatele. Frumos.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  18 Octombrie 2023, 19:32

Banii de buzunar normal, da ce stiu aia saraci…

ciprianiliescu
ciprianiliescu  •  18 Octombrie 2023, 13:53

Iertati-ne doamna ca nu avem și noi Rolex, dar din păcate n-ati înțeles nimic din subiect. Implicarea sau gravitatea nu este de la o anumita sumă în sus, important e daca fiul dvs știa pt ce da banii unui coleg

Vezi toate comentariile (3)
Comentează