INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFICIAL

Arsenal către Barcelona: "Cesc nu e transferabil!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2010 00:00

Arsenal nu cedează.

Deşi preşedintele Barcelonei, Sandro Rosell, s-a dus la Londra pentru negocieri, iar Cesc şi-a întrerupt vacanţa special pentru a obţine dezlegarea, conducătorii "tunarilor" i-au anunţat oficial pe catalani: "Fabregas nu este de vînzare! Nu vă obosiţi cu insistenţele, jucătorul va continua la noi". Crescut în "Camp Nou", mijlocaşul spaniol este văzut înlocuitorul ideal pentru Xavi, de aceea oficialii "blaugrana" caută să-l repatrieze.

Ultima lor ofertă s-a ridicat la 45 de milioane de euro, fără a o impresiona pe Arsenal, care vrea măcar 60 de milioane pe cel ce tocmai a declarat că "sînt un suporter al Barcelonei, am crescut cu dragostea în suflet pentru această echipă, ca şi bunicul meu, unchiul meu, vărul meu". Din acest motiv, Barcelona nu cedează chiar dacă sînt refuzaţi: "Nu dăm transferul pierdut. Încă sperăm că se va rezolva".

Sezonul trecut, Fabregas a dat pentru Arsenal 20 de goluri şi 21 de pase decisive.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ulyy94
ulyy94  •  30 Iulie 2010, 22:46

ar fi bnm sa mearga cesc l barca ar face legea barcelona prin UCL;)

razvanbrc
razvanbrc  •  30 Iulie 2010, 21:42

Daca vrei sa castigi bani lucrand de acasa, trimite un mail la [email protected]. Ai un sold de inceput de 26$!

ravanelly
ravanelly  •  30 Iulie 2010, 19:49

mi se par exagerate cifrele. pt o sigura pers vrei 60 de mil. si milioane de oameni mor de foame. infine fiecare face ce vrea cu bani sai.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează