INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Arsenal - Everton 5-1 » Wenger e impresionat de noile achiziții: ”Auba și Mhitarian joacă de parcă ar fi de o viață la noi”

Aubameyang, al 6-lea jucător al lui Arsenal care marchează la debutul în Premier cu Wenger manager Foto: Reuters
Aubameyang, al 6-lea jucător al lui Arsenal care marchează la debutul în Premier cu Wenger manager Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2018 13:18

”Tunarii” au început tragerea la Arsenal: Aubameyang, gol la debut. Mhitarian, 3 assisturi la primul meci pe ”Emirates”. Ramsey, întâiul hat-trick: 3 șuturi, 3 goluri. MVP.

Vezi AICI VIDEO de la meciul Arsenal - Everton 5-1!

Acesta este Arsenal la care visează de mult timp Arsène Wenger. Acel Arsenal 100% atac, pe care-l avea la începutul anilor 2000, cu Henry și Bergkamp strălucind deasupra unei echipe extraordinare. În 2018, la primul meci cu noile transferuri unite, Aubameyang și Mhitarian, roș-albii au avut 45 de minute încântătoare. 4-0 până la pauză, 5-1 la final.

Ultimii veniți s-au integrat perfect în ofensiva copleșitoare a "tunarilor". Aubameyang, gol cu "scăriță" la debut (era însă în ofsaid când a sprintat spre mingea lui Mhitarian), armeanul reușind trei assisturi la întâia partidă pe "Emirates". El i-a deschis lui Ramsey calea spre primul hat-trick al carierei.
"Auba și Mhitarian joacă de parcă ar fi de o viață la noi!", exclamă Wenger, în sfârșit fericit în acest sezon. Cei doi se cunoșteau foarte bine dinainte. Au fost 3 ani coechipieri la Dortmund (2013-2016), care are un stil asemănător cu cel al lui Arsenal.

"O prestație convingătoare, ce m-a mulțumit pe deplin", completează managerul. Dar Arsenal e încă pe locul 6. Liga tot departe a rămas.

9
a fost nota primită de Mhitarian și Ramsey; Aubameyang, nota 8 în Mail on Sunday

816
meciuri are Arsène Wenger în Premier League la Arsenal; Alex Ferguson, 810

"Calitatea mișcării sale pe teren e excelentă. Calitatea finalizării e excelentă. Auba nu e încă în cea mai bună formă fizică, mai are de muncit.

Mhitarian e un foarte bun jucător de legătură, care se implică mult în joc. A fost acceptat imediat de echipă și a înțeles rapid ce înseamnă Arsenal

Am simțit întotdeauna că Ramsey are cel puțin 10-15 goluri în dulapul din vestiar. Nu reușește mereu pentru că, uneori, se precipită la finalizare"

Arsène Wenger, manager Arsenal

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
mioriticul
mioriticul  •  04 Februarie 2018, 18:44

Ceausisme. Asa a invatat Ioanitoaia pe vremea aia sa scrie dupa ureche si asa si-a invatat ucenicii.

156734731330498
Mihnea Voicu  •  04 Februarie 2018, 14:02

Mkhitaryan... daca nici numele nu le stim, atunci ce mai cautam pe aici?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează