INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Arsenal în carantină! Jucătorii au intrat în contact cu patronul lui Olympiakos, infectat cu COVID-19

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2020 09:17

Meciul de diseară dintre Manchester City și Arsenal a fost amânat, după ce clubul londonez a anunțat că mai mulți „tunari” s-au salutat cu Evangelos Marinakis (52 de ani) la sfârșitul partidei din „șaisprezecimile” Europa League. Aceștia rămân acasă până când perioada de 14 zile de izolare se încheie.

Teama de coronavirus afectează tot mai mult fotbalul. Partida Manchester City - Arsenal, o restanță programată diseară, a fost amânată. Clubul londonez a anunțat că o parte dintre starurile sale s-au salutat cu patronul lui Olympiakos la sfârșitul meciului din Europa League. Și, cum Evangelos Marinakis (proprietar și la Nottingham Forest) a confirmat că a fost depistat pozitiv la COVID-19, s-a dat alarma pe „Emirates".

„Potrivit raportului medical primit, riscul de contaminare e foarte mic. Dar știm că oricine intră în contact cu o persoană depistată pozitiv trebuie să se autoizoleze acasă timp de 14 zile de la data acelui contact. Jucătorii vor rămâne la domiciliu până când această perioadă de două săptămâni va expira. La fel se va întâmpla și cu patru membri ai stafful tehnic, care au stat aproape de Evangelos Marinakis", a comunicat Arsenal, fără a dezvălui numele celor afectați.

Meciul, câștigat de Olympiacos cu 2-1, s-a disputat pe 27 februarie. „Tunarii" vor putea relua pregătirea de vineri.

VEZI ȘI:

UPDATE Patronul cluburilor Olympiakos și Nottingham Forest suferă de coronavirus » S-a întâlnit cu jucătorii și fanii la stadion

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează