INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Arsenal, la un pas de transferul anului » Va cumpăra cel mai scump jucător englez din istorie

Declan rice, stânga
Declan rice, stânga

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 19:54 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 20:44

A treia ofertă a lui Arsenal pentru Declan Rice, 105 milioane de lire sterline (121,6 milioane de euro), va fi probabil acceptată de West Ham United, după ce Manchester City s-a retras din cursa pentru internaționalul englez.

Cursa pentru transferul anului în Premier League este aproape de final. Declan Rice se pregătește să părăsească West Ham United și să intre în istorie în mercato.

Ioan Becali a adus scouterii lui Manchester City, Arsenal sau Juventus la meciurile României U21: „Știți ce mi-au zis?!” » Un singur „tricolor” tentant: „O să spună că bat câmpii”
EURO 2023
Ioan Becali a adus scouterii lui Manchester City, Arsenal sau Juventus la meciurile României U21: „Știți ce mi-au zis?!” » Un singur „tricolor” tentant: „O să spună că bat câmpii”

West Ham a refuzat 104 milioane de la City pentru Declan Rice

După ce clubul londonez a respins oferta de 90 de milioane de lire sterline (104 milioane de euro) a lui Manchester City, campioana Angliei s-a retras astăzi și a lăsat-o pe Arsenal singură să liciteze pentru „închizătorul" în vârstă de 24 de ani.

Imediat, „tunarii" au făcut a treia propunere, prima de peste 100 de milioane de lire. 105! Adică 121,6 milioane de euro! Și, foarte probabil, West Ham nu va mai spune „Nu". Va accepta suma promisă de Arsenal.

Declan Rice va fi cel mai important transfer din Premier League

Declan Rice, 43 de selecții și 3 goluri pentru naționala Albionului, va deveni cel mai scump jucător englez (peste Jack Grealish, cumpărat de Manchester City de la Aston Villa cu 117,5 milioane de euro, în 2021) și va depăși cel mai important transfer din Premier League (Enzo Fernandez, de la Benfica la Chelsea, pentru 121 de milioane, în ianuarie trecut).

Arsenal va cheltui aproape 250 de milioane pentru 3 jucători

Arsenal a realizat deja un transfer de calitate, Kai Havertz (24 de ani), atacantul german adus de la Chelsea în schimbul a 75 de milioane de euro. Managerul Mikel Arteta vrea și un stoper, pe olandezul Jurrien Timber, pentru care e la un pas de acord cu Ajax. Alte 50 de milioane.

În total, gruparea de pe Emirates va plăti aproape un sfert de miliard! 246,6 milioane de euro.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Superliga doar visează! Vedeta Ungariei ajunge la un gigant din Premier pe o sumă URIAȘĂ!

Revanșa „Bursucului”: Petrescu a spulberat echipa care i-a stricat debutul la Jeonbuk

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
88gore88
88gore88  •  28 Iunie 2023, 21:57

Iar noi trăim din can-can-ismele lui Nea Gigel,("ma retrag dar o las pe sor-mea" , "vând echipa","vreau 50 Mil pe jucatorul x,am 5 oferte").Mai nou,se ocupa și cu legile ,face sondaje și propune greve.Cea cu regula U21 a depășit orice limita a bunului simț (*** vs stăpân) și ne spune ca omul a cam luat-o pe arătură.Aici a ajuns fotbalul nostru,cu astfel de oameni la conducere.La fel ca el sunt toți,fosti bișnițari care au pus mana pe fotbalul nostru și l-au dus la vale iar un pic mai în stânga hârtii arunca aia cu sutele de milioane si învârt miliarde anual.Noi,așteptăm să se scurgă ceva ,fiind a5a mana după un transfer bun...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează