INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Arsenal și Manchester City au bătut palma » „Tunarii” plătesc 52 de milioane de euro pentru una dintre vedetele campioanei

Rodri, Gabriel Jesus, Sterling și Grealish/ foto Imago Images
Rodri, Gabriel Jesus, Sterling și Grealish/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2022 10:40 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 11:19

Arsenal s-a înțeles cu Manchester City pentru transferul lui Gabriel Jesus (25 de ani), atacantul brazilian.

„Tunarii” vor plăti 52 de milioane de euro în schimbul lui Jesus, anunță Fabrizio Romano, jurnalistul specializat în transferuri. Brazilianul ar fi al doilea transfer al verii pentru Arsenal, după Fabio Vieira, mijlocașul ofensiv adus de la Porto.

„Decarul” României U19 l-a dezamăgit pe Panduru: „Se vorbea deja de naționala mare, dar el nu trece de nimeni la nivelul ăsta!”
ROMÂNIA U19
„Decarul” României U19 l-a dezamăgit pe Panduru: „Se vorbea deja de naționala mare, dar el nu trece de nimeni la nivelul ăsta!”

Arsenal îl transferă pe Gabriel Jesus de la Manchester City

Potrivit sursei menționate, conducerea lui Arsenal a demarat deja negocierile cu agentul brazilianului pentru parafarea contractului.

Jesus joacă la Manchester City din 2017, când „cetățenii” îl transferau de la Palmeiras, în schimbul a 32 de milioane de euro. În sezonul recent încheiat, internaționalul brazilian a bifat 41 de partide, a marcat 13 goluri și a oferit 12 pase decisive, în toate competițiile.

Astfel, după transferurile lui Haaland și Julian Alavrez pentru zona ofensivă, campioana Angliei a decis să îi dea drumul lui Jesus. La Arsenal, Gabriel îl va înlocui pe Alexander Lacazette, plecat gratis la Lyon în această vară.

Arsenal l-a transferat și pe Fabio Vieira, de la Porto

Arsenal l-a transferat deja pe Fabio Vieira (22 de ani), mijlocaș ofensiv, de la Porto, în schimbul a 35 de milioane de euro. Afacerea ar putea ajunge la un total de 40, în funcție de bonusurile de performanță bifate de Fabio și de clubul londonez.

Crescut de FC Porto, Fabio Vieira a fost promovat la prima echipă în vara lui 2020. De atunci și-a trecut în cont 76 de meciuri, 10 goluri și 18 pase decisive.

Este căpitanul reprezentativei U21 a Portugaliei, pentru care a înscris 13 goluri în 20 de meciuri!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Newcastle a anunțat al doilea transfer al verii: portarul naționalei Angliei

Transfer rezolvat! Manchester City plătește aproape 50 de milioane de euro pentru internaționalul englez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  25 Iunie 2022, 11:42

Bine ca au scapat de Gabriel Jesus

Vezi toate comentariile (1)
Comentează