INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL LONDRA

Arsene Wenger, dezvăluiri interesante despre Guardiola: ”A venit la mine acasă și mi-a spus că vrea să joace la Arsenal”

Arsena Wenger și Pep Guardiola, foto: Guliver/gettyimages
Arsena Wenger și Pep Guardiola, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 18 februarie 2018 20:09

Arsene Wenger a făcut o dezvăluire spumoasă în presa britanică, spunând că rivalul său din Premier League, Pep Guardiola, s-ar fi autopropus la Arsenal pe vremea în care era jucător, conform Marca.

Guardiola, legenda Barcelonei atât din postura de jucător, cât și din ceea de antrenor, și-a dorit să joace pentru formația pregătită de Wenger, mergând acasă la tehnician pentru a-i face o propunere.

”Am vorbit cu el în multe situații, odată chiar a venit la mine acasă pentru a-mi spune că vrea să joace la Arsenal”, și-a început declarația Wenger.

”A avut pe mână formații excepționale, pe care le-a pregătit foarte bine. Îl respect pentru ceea ce face deoarece are o viziune clară asupra jocului, atitudine și filosofie pozitive. Chiar dacă nu câștigă mereu din această cauză, îl respect pentru influența pe care o are”, a concluzionat managerul lui Arsenal.

Raporturile dintre cei doi antrenori s-a schimbat de când Guardiola a venit în Premier League. Spaniolul a transformat-o pe Manchester City într-o adevărată mașinărie de fotbal, ”cetățenii” fiind foarte aproape de un nou titlu de campioană.

City conduce autoritar campionatul englez, având 72 de puncte după 27 de etape, cu 16 peste a doua clasată, Manchester United. Arsenal se află doar pe poziția a șasea, după ce a acumulat doar 45 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează