INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Arsene Wenger, gata să revină la cel mai înalt nivel! Acceptă s-o preia pe Bayern: „Sunt lucruri care îmi lipsesc”

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 12:11

La 70 de ani, de un an și jumătate fără echipă după despărțirea de Arsenal, Arsène Wenger a apărut pe lista lui Bayern Munchen, campioana Germaniei căutând înlocuitor pentru Niko Kovac, demis duminică seara.  Bild spune că e favoritul nemților.

Francezul nu neagă că i-ar plăcea să revină în fotbal. „Am venit aici să analizez meciurile de Liga Campionilor și voi mă luați foarte tare de la început, punându-mă imediat sub presiune", a răspuns francezul, când a fost întrebat dacă ar accepta o eventuală ofertă a lui Bayern. „Sigur că da”.  

Wenger, 26 de ani la Arsenal, recunoaște că „sunt lucruri care îmi lipsesc. Să câștig meciuri, să pregătesc o echipă pentru fiecare partidă, să ajut tinerii să progreseze, să mă bucur și să trăiesc acele emoții. Am antrenat 36 de ani fără pauză”. 
 

Citește și: 

Ajax face un scandal uriaș: „Arbitrul ne-a curățat, ne-a distrus, ne-a pedepsit! E o rușine!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  06 Noiembrie 2019, 13:30

Pentru mine, Wenger a fost un antrenor excelent,hiba carierei lui a fost că niciodată nu a avut loturi foarte puternice și asta s a văzut în numărul de trofee destul de mic obținut în carieră. Oricum,caracteristica echipelor conduse de el de a lungul timpului a fost bazată pe promovarea tinerilor și se poate spune orice numai că nu erau echipe spectaculoase nu...Da,ar câștiga trofee la Bayern,nu am vreo îndoială, experiența și lotul excelent l ar ajuta să facă asta cel puțin pe plan intern,în Ligă e altceva deja...

urdea2021
urdea2021  •  06 Noiembrie 2019, 12:29

Tataie, nu deveni ridicol, bucura-te de nepoti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează