INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ZENIT SANKT PETERSBURG

Arshavin costă 27 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 decembrie 2008 00:00

Oficialii cîştigătoarei Cupei UEFA s-au împăcat cu ideea că îl vor pierde pe starul rus în această iarnă. Nu în orice condiţii, însă. Conducătorii lui Zenit cer nu mai puţin de 27 de milioane de euro, aşa cum a dezvăluit chiar directorul general Maxim Mitrofanov:

"Am mai discutat pe marginea acestui subiect şi opinia noastră nu s-a schimbat în ceea ce-l priveşte pe Andrei. Îl vindem, dar numai pe bani mulţi. Nu ne gîndim la acte de caritate, nu plănuim să-i îndeplinim visul de a pleca în străinătate. Vrem să facem afaceri!".

De serviciile lui Arshavin, 27 de ani, s-au arătat interesate pînă acum Real Madrid, Chelsea şi Tottenham Hotspur.

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (7)
 •  02 Ianuarie 2009, 00:53

ku asa suma de bani nu pleaka el nikaeri,oficialii special iau ridikat asa suma sa fie respins de toate ekipele,ka Arshavin ia rugat sai puna un pret real,da nu cosmik. in asa situatie "micul print" nu va mai juka la zenit,cu acel interes ka inainte.

 •  29 Decembrie 2008, 15:51

Mai mult decat sigur ajunge la Tottenham deoarece Realu' nu da 27 de mil sal cumpere shi sa nul foloseasca in UCL shi Chelsea au spus k nu cumpara nimic

 •  29 Decembrie 2008, 00:22

Totzi ne dau peste nas la rusi,turci,ucrainieni etc. cumpara si pleaca jucatori pe peste 15 mil de euro si noi ne credem mari si tari ca am cumparat un jucator de 1mil de euro:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează