INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

ARSENAL. Arteta, prima măsura la club după ce s-a vindecat de coronavirus: „Nu vreau ca jucătorii să se simtă părăsiți”

Șefii lui Arsenal își fac griji în privința jucătorilor. Cu mai bine de-o lună în urmă, managerul Mikel Arteta a fost testat pozitiv la coronavirus și de atunci întreg efectivul
Șefii lui Arsenal își fac griji în privința jucătorilor. Cu mai bine de-o lună în urmă, managerul Mikel Arteta a fost testat pozitiv la coronavirus și de atunci întreg efectivul "tunarilor" a intrat în carantină.

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 14:35

Șefii lui Arsenal își fac griji în privința jucătorilor. Cu mai bine de-o lună în urmă, managerul Mikel Arteta a fost testat pozitiv la coronavirus și de atunci întreg efectivul "tunarilor" a intrat în carantină. 

Deși după două săptămâni interdicția a fost ridicată, Arteta a rămas în autoizolare la domiciliu, la fel ca și jucătorii săi. Ceea ce, scrie tabloidul Daily Mail, pe foarte mulți i-a afectat deja psihic. Clubul a decis să angajeze un psiholog și acesta îi sună zilnic pentru a le acorda asistență. 

Inclusiv managerul ține legătura cu ei: "Nu vreau să se simtă singuri, să se simtă părăsiți. Le trimit diverse materiale informative, videoclipuri și încerc să-i țin tot timpul ocupați. Îmi folosește și mie, pentru că așa jung să-i cunosc mai bine, să le aflu nevoile și să știu cum «funcționează» fiecare".

2019e anul în care Arteta a preluat funcția de manager la Arsenal

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre Premier League:

Jucătorii lui Chelsea au acceptat tăierea salariilor cu 10%! Frank Lampard a dat tonul

Cesc Fabregas se roagă pentru străbunica de 95 de ani infectată cu coronavirus și îi ajută pe bătrânii dintr-un cămin

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează