INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cesc Fabregas se roagă pentru străbunica de 95 de ani infectată cu coronavirus și îi ajută pe bătrânii dintr-un cămin

Străbunica lui Cesc Fabregas, în vârstă de 95 de ani, a fost infectată cu noul coronavirus // sursă foto: Guliver/gettyimages +30   FOTO
Străbunica lui Cesc Fabregas, în vârstă de 95 de ani, a fost infectată cu noul coronavirus // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 15:46

Cesc Fàbregas (32 de ani), mijlocașul lui Monaco, a plătit pentru testarea tuturor celor 32 de bătrâni din căminul de la Arenys de Mar, lângă Barcelona, și pentru a-i muta pe 16 dintre ei într-un hotel.

Fost jucător la Barcelona, Arsenal și Chelsea, Fabregas suferă, de la distanță, pentru străbunica sa de 95 de ani, care a luat noul coronavirus. Acesta e disperat că nu poate fi lângă Flora, ieșită pozitiv la COVID-19 într-un cămin de bătrâni aflat la Arenys de Mar, lângă capitala Catalunyei. 

Actualul mijlocaș al lui AS Monaco, blocat în izolare cu soția Daniella și cei trei copii, Lia, Capri și Leonardo, a făcut un gest caritabil impresionant, ajutând financiar comunitatea de 32 de persoane din azilul catalan.

Cesc Fabregas: „E rău că n-o putem îmbrățișa"

A plătit să fie testați toți, 13 rezultând că s-au infectat, și va suporta toate cheltuielile mutării a 16 dintre bătrâni (inclusiv străbunica) într-un hotel din Arenys de Mar, chiar orașul său natal!, unde a ajuns pandemia. 

„Săraca femeie s-a îmbolnăvit la 95 de ani. Știu că o parte dintre bătrâni nu s-a infectat și am vrut să îi țin cât mai feriți la vârsta lor. Joi am vorbit în apel video cu Flora, părea că e în stare bună și cu moralul ridicat. Cel mai rău e că nu putem să o îmbrățișăm. Sper că va reuși să treacă peste asta, dar știm poate fi de complicat", a declarat Cesc, 32 de ani, pentru La Sexta.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+26 FOTO

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre COVID-19:

Trimisă în patrulă acum o săptămână, Larisa Iordache renunță la noile atribuții: „Nu era treaba mea să stau în stradă”

Prima țară din lume care oferă pacienților vindecați de COVID-19 „carduri de imunitate” » Temeri pentru falsuri pe piața neagră

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează