SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DECIZIE

COVID-19. Trimisă în patrulă acum o săptămână, Larisa Iordache renunță la noile atribuții: „Nu era treaba mea să stau în stradă”

Larisa Iordache, pe 9 aprilie. Sursă foto: Instagram +49   FOTO
Larisa Iordache, pe 9 aprilie. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 14:40

COVID-19. Larisa Iordache (23 de ani) pare să fi renunțat, după doar câteva zile, la atribuțiile ei de polițist. Gimnasta a explicat de ce n-a existat compatibilitate între ea și noua „funcție”, una primită în contextul epidemiei de coronavirus din România. 

Potrivit spuselor Larisei, ea se confruntă cu unele probleme de sănătate care o împiedică să-și desfășoare activitatea de polițistă:

„Momentan, nu am intrat în concediu medical, voi vedea dacă am să o fac. Am niște probleme la tendonul ahilian de la piciorul stâng. 

Nu am fugit de responsabilitate, îmi văd de sănătate. Nu era treaba mea să stau în stradă”, a declarat Larisa Iordache, potrivit tabloidului Click.

Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
+45 FOTO

1 medalie olimpicăare în palmares Larisa Iordache, un bronz cucerit în 2012, la Londra, cu echipa României

12 medalii europenea cucerit Larisa Iordache până acum, dintre care cinci de aur, cinci de argint și două de bronz, fiind printre cele mai medaliate gimnaste tricolore la CE

4 distincții mondialea cucerit Larisa Iordache în carieră, două medalii de argint la individual compus și sol în 2014 și două de bronz la sol în 2013 și la individual compus în 2015

O muncă dificilă 

Larisa Iordache a făcut parte dintr-o patrulă mixtă și a povestit, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, cum se descurcă în noua ipostază. 

 „M-am obișnuit repede, am întâlnit persoane OK, nu a fost nimic incomod. Am oprit lumea pe stradă, am oprit și mașini. Nu am dat amendă, doar am verificat dacă au șoferii actele în regulă. Mă supraveghea colegul meu. Am avut emoții în primele dăți, dar apoi m-am obișnuit. Am făcut un instructaj înainte, unde mi s-a explicat ce avem de făcut, apoi am aplicat pe teren”, a continuat gimnasta. 

Această experiență a făcut-o să înțeleagă cât de dificilă este munca polițiștilor. „Am văzut cum oamenii aceștia stau în soare și pur și simplu este greu pentru ei. E greu și pentru că interacționează cu oamenii, chiar dacă se desface doar un pic geamul este destul de riscant”, a subliniat ea. 

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și alte știri de actualitate:

Poliția Română, răspuns ferm în fața acuzațiilor: „Scopul nu e de a sancționa, ci de a fi alături de oameni”

VIDEO. Imagini COLOSALE, difuzate în premieră! Flagrant de proporții în fotbalul românesc » Poliția a descins și i-a prins cu pungi pline cu bani, pentru trucarea unui meci!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
antalmihai
antalmihai  •  20 Aprilie 2020, 15:57

cine sa angajat in politie sa aiba beneficii???

839217949507304
Alexandru Platon  •  19 Aprilie 2020, 12:45

Imatura,...

zincat
zincat  •  18 Aprilie 2020, 17:36
Postat de hgd61 pe 18 Aprilie 2020, 16:08

Adica ia bani de la politia romana (de la noi toti, de fapt), dar cand este nevoie sa-si faca serviciul (datoria de fapt) are probleme cu tendonul lui ahile....pe marginea piscinei , probabil ca nu are nici o boala.....Opriti bataia de joc cu sportivi incadrati in politie si armata..inventati un ordin sportiv deosebit ..dar lasati armata si politia la specialisti.....Intrebare ... ce asemanare este intre sublocotenent Ecaterina Teodoroiu si generalul ilie nastase, care se vrea doar sef in armata...?

Deceaba urliii...sau strigi....nimeni nu ne aude pe noi astia fara relatiiiii sus puse frate. Paste Fericit iti doresc atit tie cit si la familiia ta. De fapt Paste Fericit tuturor Romanilor care au ajuns pur si simplu o bataie de joc datorita la asa zisul corona virus. Singele de ROMAN APA NU SE FACE. Paste Fericit..!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează